To nejlepší z Londýna 55+ (letecky z Bratislavy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejlepší z Londýna 55+ (letecky z Bratislavy)

Jedinečný eurovíkend, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna a nemusíte se o nic starat. Průvodce s vámi bude od odletu až po návrat a zařídí vše. Za příjemného klimatu pozdního jara či léta se v pohodovém tempu ponoříte do tajů kosmopolitní metropole. Zájezd nejen pro starší 55 let. Užijte si s námi „podzim“ svého života a poznejte Londýn bez starostí!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Svoz na letiště : K tomuto zájezdu si můžete objednat dopravu na letiště a zpět - minibusem Radynacestu. Podrobnosti, ceny a rezervace: www.radynacestu.cz/svoz/.

Podmínky pro přepravu zavazadel :
Zavazadlo v ceně zájezdu  – cestující má v ceně letenky 2 příruční zavazadla, ta podléhají podmínkám letecké společnosti: 


kabinové   zavazadlo  o max. rozměrech 55 (d) x 40 (v) x 20 (h) cm, hmotnost do 10 kg ( toto zavazadlo nebudete mít s sebou na palubě, ale bude před nástupem do letadla personálem zdarma uloženo do zavazadlového prostoru )

malé   zavazadlo   o max. rozměrech 35 (d) x 20 (v) x 20 (h) cm (toto zavazadlo budete mít s sebou na palubě)

UPOZORNĚNÍ! na obě kabinová zavazadla se vztahují podmínky přepravy kabinových zavazadel (omezení tekutin, zákaz ostrých předmětů apod.)


Zavazadlo za příplatek 2 500 Kč / 95 €  – odbavované zavazadlo o max. hmotnosti do 20 kg

NÁŠ TIP:  Pro vaše pohodlí si můžete objednat odbavované zavazadlo. Ale i pouze s kabinovým zavazadlem lze cestovat „nalehko“.

Tyto ceny zavazadel jsou  garantovány při objednání do 30 dnů před uskutečněním zájezdu,  pokud se rozhodnete objednat zavazadlo později, cena se bude odvíjet od aktuálních cen leteckých společností (pro více informací kontaktujte CK).

Vstupné :
Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

London Eye

Dospělý 970 Kč
Dítě 790 Kč

Tower of London

Dospělý 1 000 Kč
Dítě 480 Kč
Student 760 Kč
Senior 760 Kč

Okružní plavba s ochutnávkou odpoledního čaje o páté (Afternoon Tea Cruise)

Dospělý 1 240 Kč
Dítě 840 Kč

Cestovní pojištění :
EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (98 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
během dne při prohlídce Londýna bude možné zakoupit jídlo na některé z přestávek v místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost navštívit některou z restaurací nebo občerstvení

Ubytování: hotel ***

hotel 3* se snadným přístupem do centra Londýna
na pokojích je k dispozici varná konvice + čaj a káva zdarma (dle typu hotelu)
na pokojích jsou k dispozici ručníky, mýdlo, vysoušeč vlasů (dle typu hotelu)

Program zájezdu

1. den: Odlet z Bratislavy, přílet do Londýna, ubytování na hotelu a program s průvodcem. Odlet z Bratislavy bude v dopoledních hodinách, po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu. Po menším odpočinku přejedeme příměstským vlakem nebo metrem do centra   Londýna. Prohlédneme si Piccadilly Circus, Čínskou čtvrť a den můžeme zakončit v  SOHO . Večer návrat na hotel společně nebo individuálně.
2. den: Dnešní den uvidíme vyhlídkové kolo London Eye, Buckingham Palace či jedinečné muzeum Victoria & Albert Museum. Ráno po snídani se přesuneme do centra Londýna, kde zamíříme na vyhlídkové kolo  London Eye  (pro předem objednané zájemce). Prohlídku začneme v části Westminster, kde se projdeme kolem hlavních atraktivit. Společně navštívíme nábřeží Temže, Whitehall, Horse Guards, Westminster Abbey a sídlo britské královny Buckingham Palace.  Poté se přesuneme k jedinečnému  Victoria & Albert Museum , jednomu z nejvýznamnějších muzeí uměleckých řemesel světa. Pro zájemce možnost také zajištění vstupenek na muzikál Mamma Mia! (informujte se v CK). Večer návrat na hotel společně nebo individuálně.
3. den: Dnes nás čeká Tower of London, Tower Bridge a katedrála sv. Pavla. Vydáme se na vyhlídkovou plavbu po Temži s čajem o páté. Ráno se přesuneme do centra Londýna, kde se  tradičním červeným autobusem  doubledeckerem  přesuneme k proslulému paláci a pevnosti Jejího Veličenstva,  Tower of London  (pro předem objednané zájemce prohlídka královské pevnosti, kde jsou vystaveny anglické korunovační klenoty), a nejslavnějšímu zvedacímu mostu  Tower Bridge .  Po cestě vystoupíme u  katedrály sv. Pavla , která je životním dílem architekta sira Christophera Wrena s druhou největší kopulí na světě. Poté se vydáme od Tower of London lodí  na vyhlídkovou  plavbu po řece Temži (pro předem objednané zájemce). Na lodi nás čeká  tradiční britský zvyk:  čaj o páté  spolu s občerstvením v podobě různých sendvičů, clotted creamu, mini dezertů a dalších cukrovinek. V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel.  
4. den: V dopoledních nebo odpoledních hodinách se objednaným transferem přesuneme od hotelu na letiště . Přílet do Bratislavy v odpoledních či večerních hodinách dle časů leteckých společností.