To nejlepší z Londýna + PŘEDVÁNOČNÍ NÁKUPY (letecky z Ostravy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejlepší z Londýna + PŘEDVÁNOČNÍ NÁKUPY (letecky z Ostravy)

Adventní eurovíkend s fundovaným průvodcem, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna. Navštívíte Trafalgarské náměstí s vánočním stromem, projedete se dvoupatrovým doubledeckerem a můžete nakoupit dárky na známé Oxford Street. Zájezd je ideální pro všechny bez rozdílu věku. Vychutnejte s námi sváteční atmosféru anglické metropole a poznejte Londýn!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

London Eye

Dospělý 1 010 Kč
Dítě 830 Kč

Museum Madame Tussaud's

Dospělý 1 160 Kč
Dítě 960 Kč

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (98 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
během dne při prohlídce Londýna bude možné zakoupit jídlo na některé z přestávek v místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost navštívit některou z restaurací nebo občerstvení

Ubytování: hotel ***

hotel 3* se snadným přístupem do centra Londýna
na pokojích je k dispozici varná konvice + čaj a káva zdarma (dle typu hotelu)
na pokojích jsou k dispozici ručníky, mýdlo a vysoušeč vlasů (dle typu hotelu)

Program zájezdu

1. den: Odlet z Ostravy  bude v odpoledních hodinách, po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu, kde se ubytujeme. 
2. den: Tento den strávíme v centru Londýna a vychutnáme si vánoční atmosféru a nákupy v Camden Town, Covent Garden a nezapomeneme navštívit ani Muzeum Madame Tussaud's. Ráno se přesuneme do  centra   Londýna a navštívíme (s předem objednanými zájemci) světoznámé muzeum voskových figurín Muzeum Madame Tussaud´s, kde se osobně setkáme tváří v tvář známým osobnostem současnosti i minulosti. Poté se vydáme do alternativní obchodní čtvrti Camden Town. Camden Town je londýnská oblast známá pro své trhy, bary a kluby. Odpoledne nás čeká návštěva Čínské čtvrti, SOHO a Covent Garden (nádherná čtvrť, kde můžeme najít venkovní kavárny, stylové obchody a trhy...).  Pro zájemce možnost zajištění vstupenek na muzikál Mamma Mia!,  Fantoma Opery  anebo  jiné divadelní představení  (informujte se v CK).  V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel.
3. den: Další den a další londýnské památky - Big Ben, Westminster Abbey i Buckingham Palace. Procházku zakončíme na Trafalgar Square a vydáme se i do alternativní čtvrti Camden Town, plnou trhů a barů!  Můžeme se těšit na prohlídky jižního nábřeží řeky Temže a část City a Southwark. Čeká nás: St. Paul´s Cathedral, Shakespearovo divadlo Globe, Tate Modern a Millenium Bridge. Poté se přesuneme k proslulému paláci a pevnosti Jejího Veličenstva, Tower of London a nejslavnějšímu zvedacímu mostu Tower Bridge. K vyhlídkovému kolu London Eye, doplujeme lodí po řece Temži. Prohlídka bude pokračovat v části Westminster, kde se projdeme kolem hlavních atraktivit. Společně navštívíme nábřeží Temže, Whitehall, Horse Guards, Downing Street, kde se nachází oficiální adresa britského premiéra, Houses of Parliament se známou hodinovou věží Big Ben, Westminster Abbey a sídlo britské královny Buckingham Palace. Závěr pěší procházky zakončíme na Trafalgar Square, kde se nachází slavný Nelsonův sloup.  Návrat na hotel ve večerních hodinách s průvodcem nebo individuálně.
4. den: V dopoledních nebo odpoledních hodinách se objednaným transferem přesuneme od hotelu na letiště.  Přílet do Ostravy  bude v odpoledních či večerních hodinách dle časů leteckých společností.