To nejlepší z Londýna + TOWER a TOWER BRIDGE (letecky z Prahy)

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
3 termíny od 2. srpna 2024

Cena zájezdu

od 19 990 Kč


Oblíbený eurovíkend s průvodcem během kterého uvidíte to nejzajímavější z Londýna a navštívíte pevnost Tower s prohlídkou uvnitř i známý most Tower Bridge. Projedete se lodí po Temži anebo dvoupatrovým autobusem. Nechejte se strhnout amosférou anglické metropole a poznejte tepající Londýn! Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla. V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně. Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak. Podmínky pro přepravu zavazadel: Zavazadlo v ceně zájezdu:  kabinové zavazadlo o rozměrech 40 x 20 x 25 cm (toto zavazadlo patří na palubu letadla, rozměry jsou včetně držadla, postranní kapsy a koleček)... Celý popis

To nejlepší z Londýna + TOWER a TOWER BRIDGE (letecky z Prahy)

Termíny a ceny

duben 2024

19.04. - 22.04.2024 pátek - pondělí
snídaně letecky
19 990 Kč
cena za 4 dny

srpen 2024

02.08. - 05.08.2024 pátek - pondělí
snídaně letecky
21 990 Kč
cena za 4 dny

září 2024

12.09. - 15.09.2024 čtvrtek - neděle
snídaně letecky
19 990 Kč
cena za 4 dny

listopad 2024

08.11. - 11.11.2024 pátek - pondělí
snídaně letecky
18 990 Kč
cena za 4 dny

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • letenka Praha–Londýn–Praha se všemi poplatky
  • kabinové a odbavované zavazadlo dle podmínek pro přepravu zavazadel
  • 3x ubytování
  • 3x snídaně
  • vstupné do Tower of London
  • služby průvodce (mimo individuální volno)
  • tištěný průvodce městem zdarma

Cena nezahrnuje

  • zavazadla za příplatek dle podmínek pro přepravu zavazadel
  • cestovní pojištění léčebných výloh (není-li sjednáno)
  • doporučené kapesné cca 200 Ł včetně vstupného a dopravy na místě (na platební kartě)
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 4 000 Kč

    • Poznávací zájezdy

Popis zájezdu

To nejlepší z Londýna + TOWER a TOWER BRIDGE (letecky z Prahy)

Oblíbený eurovíkend s průvodcem během kterého uvidíte to nejzajímavější z Londýna a navštívíte pevnost Tower s prohlídkou uvnitř i známý most Tower Bridge. Projedete se lodí po Temži anebo dvoupatrovým autobusem. Nechejte se strhnout amosférou anglické metropole a poznejte tepající Londýn!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Podmínky pro přepravu zavazadel: Zavazadlo v ceně zájezdu:  kabinové zavazadlo o rozměrech 40 x 20 x 25 cm (toto zavazadlo patří na palubu letadla, rozměry jsou včetně držadla, postranní kapsy a koleček)

Zavazadlo v ceně zájezdu:  odbavované zavazadlo o rozměrech 55 x 40 x 20 cm a max. hmotnosti 10 kg (toto zavazadlo bude odbaveno do podpalubí)

Zavazadlo za příplatek 2 600 Kč:  odbavované zavazadlo o hmotnosti do 20 kg (toto zavazadlo bude odbaveno do podpalubí)


Podmínky vždy platí pro jednoho cestujícího, pokud není uvedeno jinak.

Hmotnosti zavazadel nelze sčítat.

Každý pasažér musí mít své vlastní zavazadlo dle uvedených podmínek. Zavazadlo k odbavení (pokud není v ceně) lze objednat nejpozději 30 dní před termínem zájezdu.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

Tower Bridge

Dospělý 430.00 Kč
Dítě 230.00 Kč
Student 340.00 Kč
Senior 340.00 Kč

Katedrála Sv. Pavla

Dospělý 660.00 Kč
Dítě 330.00 Kč
Student 620.00 Kč
Senior 660.00 Kč

Cestovní pojištění: Kooperativa A (50 Kč / den / osoba)
Kooperativa B Evropa (100 Kč / den / osoba)
Slavia A - Travel Standart 2.0 + STORNO (50 Kč / den / osoba)
Slavia B - Travel Plus 2.0 + STORNO (76 Kč / den / osoba)
Slavia C - Travel Exclusive 2.0 + STORNO (96 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu jsou podávány formou bufetu
během dne bude možné zakoupit jídlo na místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost individuálního stravování v místních restauracích

Ubytování: hotel ***

ubytování v hotelích v jednolůžkových a dvoulůžkových a dle dostupnosti i třílůžkových pokojích
ubytování je v menších pokojích s vlastním soc. zařízením

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, přílet do Londýna a ubytování na hotelu. Odlet z Prahy dle letového řádu, po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu, kde se ubytujeme.  V případě příznivého letového řádu  po menším odpočinku přejedeme příměstským vlakem nebo metrem do  centra  Londýna. Prohlédneme si náměstí Trafalgar Square, na kterém najdeme slavný Nelsonův sloup, dále uvidíme Piccadilly Circus a Čínskou čtvrť. Večer se vrátíme společně nebo individuálně na hotel. 
2. den: Dnes zamíříme do centra Londýna. Prohlédneme si část Westminster, Big Ben, Westminster Abbey a Buckingham Palace. V odpoledních hodinách budeme mít možnost navšítivit nákupní čtvrť Oxford Street. Ráno se po snídani přesuneme příměstským vlakem nebo metrem do centra Londýna . Prohlídku začneme v části Westminster, kde se projdeme kolem hlavních atraktivit. Společně navštívíme nábřeží Temže, Whitehall, Horse Guards,   Downing Street, kde se nachází oficiální adresa britského premiéra, Houses of Parliament s ikonickou  Clock Tower  (jejíž součástí je i slavný zvon Big Ben), Westminster Abbey, sídlo britského krále Buckingham Palace, kde můžeme zhlédnout střídaní stráží. Závěr naší procházky strávíme v okolí královskému parku  St. James's Park , který vytvořil král Jindřich VIII. jako jelení honební revír, a podíváme se i k St. James's Palace, ve kterém v dnešní době sídlí královský soudní dvůr.  V odpoledních hodinách budeme mít možnost také navštívit proslulou nákupní ulici Oxford Street, kde se nachází velká obchodní centra i mnoho malých obchůdků.  V podvečerních hodinách se vrátíme na hotel. 
3. den: Dnes uvidíme Tower of London, Tower Bridge i Shakespearovo divadlo Globe.  Ráno se přesuneme metrem nebo příměstským vlakem do centra Londýna.  Můžeme se těšit na prohlídky jížního nábřeží řeky Temže a částí City a Southwark. Čeká nás: St. Paul´s Cathedral (vstup pro předem objednané zájemce),  Shakespearovo  divadlo Globe, Tate Modern a Millenium Bridge. Poté následuje prohlídka proslulého paláce a pevnosti Tower of London. Dále se přesunem k nejslavnějšímu zvedacímu mostu Tower Bridge (možnost prohlídky pro předem objednané zájemce). Během programu také poplujeme lodí po Temži. Projedeme se také známým červeným autobusem doubledecker.   V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel. 
4. den: Po snídani dle letového řádu program v Londýně nebo odjezd transferem na letiště a odlet do Prahy.