Imperial Palace *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Imperial Palace *****

Poloha: Moderní hotel Imperial Palace (ex. Victoria Palace) leží přímo u široké pláže s jemným pískem v severní části Slunečního pobřeží, mezi hotely Majestic a Bellevue. Do centra Slunečního pobřeží nebo do historického městečka Nesebaru, se dostanete turistickým vláčkem nebo pohodlně pěšky po promenádě. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Pláž je vhodná také pro malé děti. Od pláže hotel odděluje pouze plážová promenáda. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek. Pro klienty ubytované v pokojích Superior jsou lehátka, slunečníky a servis na pláži zdarma.

Sport a zábava: Krásná dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (8 LV/1 kus/den). Pro klienty ubytované v pokojích Superior jsou lehátka a slunečníky na pláži zdarma. V letovisku minigolf, tenisové kurty, moderní aquapark a spousta atrakcí a vyžití pro dospělé i děti. V hotelu denní animační programy pro děti a dospělé, sportovní soutěže během dne, tématické večery, večerní živá hudba.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 50 min.

Stravování: ultra all inclusive

ALL INCLUSIVE nebo ULTRA ALL INCLUSIVE. PROGRAM ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30-10:00), oběd (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci Hollywood. Svačiny, občerstvení, dezerty, káva, čaj, zmrzlina (11:00–17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 – 23:00). 1x návštěva a la carte restaurace La Gondola pro pobyty min 4 noci. Pro použití této služby je nutná předběžná rezervace a je závislá na obsazenosti v restaurach. All Inclusive bary: ve vstupní hale Safari bar (10:00-21:00), bar u bazénu Palma (10:00-20:00) - nápoje, snack bar Imperial (10:00-18:00) - lehké občerstvení, párky v rohlíku, pizzy, saláty, koblihy, vafle, pečivo a zmrzlina. Bary olacené: Mezanin (12:00-21:00), Irský bar (16:00-24:00). Klienti se službou Ultra All Inclusive ubytovaní v pokojích Superior mají vlastní restauraci, pozdní snídaně, široká nabídka občerstvení, dezertů a zmrzliny v průběhu dne. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, plážový servis. Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje standard (DBL) s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, sat. TV, mini bar, klimatizace, telefon, vysoušeč vlasů a balkon. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání. Pokoj standard s výhledem na moře (DBL-SV) za příplatek 70 Kč/osoba/den. Dvoulůžkové pokoje Superior (DBL Superior) s možností dvou přistýlek. Výhled na moře v pokoji Superior (DBL Superior-SV) za příplatek 160 Kč/osoba/den.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL) nebo s výhledem na moře (DBL-SV): 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí
Dvoulůžkový pokoj Superior Park (DBL Superior) nebo s výhledem na moře (DBL Superior-SV): 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace Hollywood (500 míst), Ultra Al restaurace pro pokoje Superior, a la carte restaurace La Gondola, lobby bar Safari s Wi-Fi připojením zdarma, bar u bazénu Imperial, koktejlový bar Mezzanine, snack bar, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, výtah, směnárna. Hotel přijímá platební karty.