Primorsko Del Sol ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko Del Sol ****

Poloha: Primorsko Del Sol je moderní hotelový komplex s bazénem, který se nachází cca 200 m od severní pláže v letovisku Primorsko. Od centra letoviska je vzdálený přibližně 800 m. Komplex je rozdělen na hotelovou a apartmánovou část. V hotelové části je ubytování nabízeno ve dvoulůžkových pokojích. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé a oblíbené turistické centrum.

Pláž: Vzdálenost od severní pláže je cca 200 m. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Široká nabídka vodních sportů za poplatek (banán, šlapadla, vodní skůtry, surfy), stánky s občerstvením, plážové bary. Hotelový hosté mohou na severní pláži ve stanoveném plážovém baru využít 30% slevu.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-6 LV/1 kus). V letovisku se nachází aquapark, městské archeologické muzeum, přístav, sportovní hriště s venkovním fitnessem u školy, tenisové kurty, lunapark a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Na jižní pláži tobogán. Doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Lehké občerstvení během dne, zmrzlina (14:00-17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Výdejní místa: hlavní restaurace, pizza bar, lobby bar. Sleva 20% v plážovém baru "North Beach" na severní pláži pro hotelové hosty. Bar u bazénu: minerální voda, džus, káva, čaj, víno. alkoholické nápoje (10:00-18:00). Zmrzlina 14:00-17:00 hod.

Ubytování: hotel ****

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, malá lednice, TV a telefon. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání 100 Kč/den. Pokoj s orientací na moře za příplatek 70 Kč/osoba/den.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace s venkovní terasou, bar u bazénu, lobby bar, pizza bar, venkovní bazén pro dospělé s dětskou části, vnitřní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi - Fi připojení u recepce zdarma.