Hotel Duni 2 ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: snídaně

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Duni 2 ***

Poloha: Rodinný hotel Duni 2 leží v první linii u severní pláže, od které je oddělen pouze písečnými dunami. Hotel je součástí komplexu Dunes, který se skládá ze tří budov (Duni 2, Duni 3 a Duni 1, které nenabízíme). Do centra letoviska městečka Primorsko je to příjemnou procházkou cca 5 min. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu a transfer z letiště Burgas trvá cca 1 hod. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.

Pláž: Vzdálenost hotelu od severní pláže je cca 100 m (pouze přes písečné duny). Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, je vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek cca 5-6 Lv/1 kus, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 100 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, široká nabídka vodních sportů na pláži za poplatek cca 5-6 Lv/1 kus, masáže na pláži, občerstvení. V letovisku se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovna aut, kol a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla. Centrum letoviska Primorsko cca 5 min chůzí.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek POLOPENZE (snídaně a večeře) - dospělý 170 Kč/den, dítě 2-12 let 100 Kč/den. Stravování je včetně nealkoholických nápojů z postmixu.

Ubytování: apartmán

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV, malá lednice a balkon. Čtyřlůžkové (neprůchozí) apartmány s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV, lednice a balkon.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě.
Čtyřlůžkový apartmán (APT4): 4 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, menší dětské hřiště, denní bar, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Informační hodiny delegáta CK Bulgariatour 5x v týdnu přímo v hotelu, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.