Zlaté Písky - Hotel Madara ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zlaté Písky - Hotel Madara ****

Pozdní snídaně. Výhodná poloha v blízkosti centra.

Poloha: centrum letoviska Zlaté Písky cca 300 m. Restaurace a bary v blízkosti hotelu.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře od hotelu vzdálena cca 400 m. Přístupná po mírných schodech. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel nabízí ubytování v 242 pokojích na 6 podlažích s výtahy. Hostům k dispozici přijímající hala s recepcí a trezory k pronajmutí, hlavní restaurace s terasou, bary a obchod se suvenýry. Venku sladkovodní bazén s opalovací terasou a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : basketbal, biliár, stolní tenis, volejbal, stolní společenské hry, boccia, šipky, lukostřelba. Animační program 6x týdně (červen - září). Za poplatek: půjčovna kol a vodní sporty na pláži přes místní zprostředkovatele.

Internet : WiFi v lobby zdarma, na pokojích za poplatek.

Wellness tip : krytý bazén. Za poplatek: masáže, sauna a kadeřník.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, miniklub (od 3 do 11 let), dětská diskotéka, dětské hřiště. Dětské postýlky a dětské židličky na vyžádání zdarma.

parkování: za poplatek, cca 5€/den;
domácí zvíře: malé, do 3 kg za poplatek(cca 5€/den);
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 h. Pozdní snídaně. Káva, čaj, ovoce, zákusky a zmrzlina od 12.00 do 18.00 h. Snacky (pizza, hamburgery) od 12.00 do 16.30 h. 2 hodiny denně zmrzlina a čerstvé ovoce ze smartline vozíku.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A2B/A3B): cca 30 m2, dvoulůžkový pokoj až pro 3 osoby, s klimatizací, satelitní TV, telefonem, sprchou,WC a balkonem na stranu do krajiny. Pokoje (A2A): bez určení velikosti, dvoulůžkové pokoje pro 2 osoby, balkon bez určení výhledu, jinak stejné vybavení jako A2B. Pokoje (A1A): jednolůžkové pokoje, cca 19 m2, jinak stejné vybavení jako A2B. Junior suite (A2C/A3C): obývací ložnice s pohovkou na spaní a ložnice pro až 4 osoby, propojené dveřmi, cca 35 m2, balkon na stranu k bazénu, jinak stejné vybavení jako A2B. Suite (A2D/A3D/A4D): pro až 5 osob, prostorné, cca 52 m2, balkon na stranu do krajiny nebo k bazénu. vana nebo sprcha, Rodinné pokoje (A2F/A3F/A4F): 42 m2,2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi až pro 4 osoby, jinak stejné vybavení jako A2B. Joker pokoje (A2S): cca 21 m2, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.