Inna ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Inna ***

Poloha: Klubový hotelový dům s bazénem leží v klidnější části letoviska cca 200 m od severní pláže, hned za písčitými dunami. Příjemně vás překvapí jeho denní bar u bazénu za lidové ceny, mikrovlnná trouba a menší dětské hřiště. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Pro svou ideální polohu a výborné služby je oblíben všemi věkovými kategoriemi. Do centra letoviska můžete dojít příjemnou procházkou asi za 8 min. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.

Pláž: Vzdálenost na severní pláž cca 200 m. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus).

Sport a zábava: V letovisku se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovna kol, letní kino, sportovní hřiště s venkovním fitnessem u školy, dětské hřiště, lunapark, vyhlídková terasa a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Na jižní pláži tobogán. Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Informační hodiny delegáta CK Bulgariatour 5x v týdnu přímo v hotelovém domě, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů. Ve městě se také nachází sezónní kancelář CK Bulgariatour.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY. Za příplatek stravování v hotelu Primorsko Del Sol, který je vzdálený cca 200 m. SNÍDANĚ formou bufetu - cena dospělý 140 Kč/den, dítě 2-12 let 70 Kč/den. POLOPENZE (snídaně a večeře) formou bufetu – dospělý 360 Kč/den, dítě 2-12 let 180 Kč/den. VEČEŘE formou bufetu - dospělý 240 Kč/den, dítě 2-12 let 120 Kč/den. ALL INCLUSIVE v hotelu Primorsko Del Sol - snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Lehké občerstvení během dne, zmrzlina (14:00-17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Výdejní místa: hlavní restaurace, pizza bar, lobby bar. Bar u bazénu: minerální voda, džus, káva, čaj, víno (10:00-18:00). Zmrzlina 14:00-17:00 hod. Cena dospělý 500 Kč/den, dítě 2–12 let 250 Kč/den. Na vyžádání snídaně v hotelu Plamena Palace – cena dospělý 170 Kč/den, dítě 2–12 let 100 Kč/den. Hotel Plamena Palace**** je vzdálený cca 100 m.

Ubytování: hotel ***

3+0 Hotelový dům Pokoj

Klimatizované dvou a třílůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s vlastním sociálním zařízením, TV, malou lednicí, varnou konvicí a balkonem. Dále jsou k dispozici apartmány skládající se ze dvou ložnic se stejným zařízením pro 3 nebo 4 dospělé s možností jedné nebo dvou přistýlek. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Z vrchních pater je možnost výhledu na moře za poplatek 500 Kč/os./8 dní; 700 Kč/os./11-12 dní; 1000 Kč/os./15 dní. Pronájem bezpečnostní schránky u recepce 2 LV/den. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě. Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě. Třílůžkový apartmán (APT3) : 3 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí + 2 děti. Minimálně pro 4 osoby. Čtyřlůžkový apartmán (APT4) : 4 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Malá vstupní hala, bar u bazénu, venkovní posezení, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, malé dětské hřiště s dřevěným domečkem se skluzavkou, bezpečnostní schránka k pronájmu na recepci za poplatek 2 LV/den, mikrovlnná trouba (na ohřívání) na baru u bazénu k dispozici všem hostům. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Hotelový dům je bez výtahu.