Kiten - Lotos

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kiten - Lotos

Poloha: Bulharsko

Pláž: Oblíbený rodinný hotel je situován v samém srdci malebného letoviska Kitten, jen 250 m od krásné písčité pláže Altiman. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (restaurace, bary, obchody, zábavní park, vodní sporty na pláži, turistické atrakce, kavárny, půjčovny motocyklů a automobilů). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 54 km.

Známá severní písčitá pláž Altiman s pozvolným vstupem do moře, malebnými zátokami a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek) se nachází 250 m od hotelu. Klientům je k dispozici skluzavka pro děti, zábavní park, služby plavčíků a lehátka se slunečníky (za poplatek).

UBYTOVÁNÍ

Vkusně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, satelitní TV, lednicí, balkonem (výhled na bazén nebo do zahrady). Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

STRAVOVÁNÍ

SNÍDANĚ - formou bufetu. Hosté mohou využít služeb některé ze stylových restaurací v okolí.

VYBAVENÍ

Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek) a lobby barem, snídaňová restaurace s terasou, WiFi připojení (v lobby zdarma), půjčovna jízdních kol, úschovna zavazadel, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma) a parkoviště.