Slunečné pobřeží - Nessebar Beach Resort ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Nessebar Beach Resort ***+

Tradiční kuchyně a jedinečné gastronomické zážitky. Rozsáhlý bazénový komplex.

Poloha: v blízkosti centra s řadou restaurací, barů a obchodů.

Pláž: pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře 100 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: resort disponuje 368 pokoji ve 2 vzájemně propojených budovách. K dispozici 2 recepce s trezory k pronajmutí. Hlavní restaurace s terasou, tematické restaurace (pizzerie, rybí a kuřecí, k dispozici po předchozí rezervaci) a bar. Ve venkovním areálu bazénový komplex s opalovací terasou, vířivkou a snack barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : stolní tenis, lukostřelba, aerobic, aqua aerobic a plážový volejbal. Za poplatek: biliár a videohry.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v recepci zdarma.

Wellness tip : vířivka. Za poplatek: masáže.

Pro děti : dětský bazén, dětské hřiště, dětské židličky v restauraci. Dětské postýlky na vyžádání za poplatek.

parkování: dle dostupnosti (za poplatek);
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
místní kategorie: 3;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Snacky od 11.00 do 15.00 h. Zmrzlina a zákusky od 15.00 do 18.00 h.

Ubytování: hotel ***+

pokoje (A2B/A3B): dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, cca 21 m2, s telefonem, satelitní TV, klimatizací, chladničkou za poplatek, sprchou, fénem, WC a balkonem na stranu k moři. Pokoje (A1B): jednolůžkové pokoje se stejným vybavením jako A2B. Pokoje (A1D): jednolůžkové pokoje, cca 20 m2, jinak stejné vybavení jako A1B. Pokoje (A1E): jednolůžkové pokoje bez určení velikosti, balkon na stranu k moři, jinak stejné jako A1B. Pokoje (A2A/A3A): dvoulůžkové pokoje pro až 3 osoby, balkon na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako A2B. Pokoje (A1A): jednolůžkové pokoje se stejným vybavením jako A2A. Rodinné pokoje (A2E/A3E/A4E): cca 42 m2, 2 pokoje s propojovacími dveřmi a posezením s možností 1 přistýlky, balkon bez určení výhledu. Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): balkon na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako A3E. Joker pokoje (A2S/A3S): bez určení velikosti, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.