Primorsko - Prestige City II

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko - Prestige City II

Poloha: Bulharsko

Pláž: Moderní a luxusní aparthotel leží v klidné části populárního letoviska Primorsko. Centrum Primorska s obchody, restauracemi a bary je cca 1,5 km. Zastávka místní autobusové dopravy cca 400 m od hotelu. Letoviska Sozopol cca 18 km, Kiten cca 6 km, Carevo cca 15 km. Letiště v Burgasu je vzdálené cca 70 km od hotelu.

Písečná pláž leží cca 70 metrů od hotelu a je oddělena pouze místní komunikací. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Všechny studia či apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha se závěsem, WC, fén), plně vybaveným kuchyňským koutem (dvouplotýnkový vařič, lednice, nádobí) s jídelním stolem, klimatizací pouze v obývacím pokoji, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem, balkónem nebo terasou s plastovým nábytkem. Z některých apartmánů je nádherný výhled na moře.

STRAVOVÁNÍ

SNÍDANĚ - formou bohatého bufetu.

VYBAVENÍ

Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, lobby barem, restaurací s prostornou venkovní terasou hned vedle bazénu, snack barem u bazénu, nočním barem, minimarketem, společenskou místností s TV, internetovým koutkem, prádelnou, čistírnou, parkovištěm. WIFI připojení je k dicpozici v hale a u bazénu – za poplatek. Hotel má k dispozici i dva minibusy (2* 15 míst), které si hosté mohou objednat na výlety.

AKTIVITY

Spa & wellness centrum nabízí masáže, saunu, vířivku, parní lázeň, turecké lázně, relaxační místnosti, kosmetické procedury. V areálu se nachází bazén, dětské brouzdaliště, sluneční terasa - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity mohou hosté využít služeb blízkého sportovní ho areálu mládežnického centra, kde je hřiště na fotbal, košíkovou a tenisové kurty. Popř. mohou využít širokou nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů - (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). Pro děti je připraveno brouzdaliště a menší venkovní hřiště.