Primorsko - Villas Ropotamo

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: kemp Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko - Villas Ropotamo

Villas Ropotamo je rezort situovaný v Primorsku, 250 metrů od pláže. Je obklopený dubovým lesem. Město Kiten známé svými nákupními zónami odtud leží 2,5 km. Letiště Burgas je vzdálené 60 km.

Ubytování

Rezort nabízí ubytování s vlastní terasou nebo balkonem a satelitní TV. Všechny domy a mezonety mají dále kuchyňský kout, kde si mohou hosté připravit vlastní jídlo a koupelnu se sprchou nebo vanou a toaletními potřebami zdarma.

Strava

Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehký snack během dne (10.30-16.00 hod.). Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00-23.00 hod.).

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu patří recepce, trezor na recepci, směnárna, bankomat, prádelna, hlavní restaurace, restaurace `a la carte, snack bar, minimarket. Venku je zahrada, bazén, parkoviště.

Aktivity

Denní i večerní animační programy. Wifi ve veřejných prostorách a v bungalovech za poplatek. Pro děti je k dispozici brouzdaliště, dětské menu, minidisco, dětská postýlka zdarma a na vyžádání. Hosté mohou za poplatek využít plážový volejbal, aerobik, badminton, šipky, šachy, vodní sporty na pláži, pronájem kol a aut.

Poloha: Bulharsko

Pláž: Písečná pláž 250 metrů od kempu. Lehátka a slunečníky za poplatek