Slunečné pobřeží - Calypso

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Calypso

Poloha: Bulharsko

Pláž: Hotel Calypso je elegantní a moderní hotel, který je situován v jižní části Slunečného pobřeží a nachází se jen 400 metrů od slavné pláže Cacao Beach. Do historického města Nessebar jsou to přibližně 2 kilometry. Nejbližší nákupní možnosti mají hosté v menším centru cca 600 metrů od hotelu. Příjemná atmosféra, přátelský personál a služby na odpovídající úrovni, jsou zárukou spokojené a ničím nerušené letní dovolené. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií. Letiště se nachází 35 kilometrů od hotelu.

Písčitá pláž se nachází ve vzdálenosti cca 300 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Hotel poskytuje ubytování v klimatizovaných dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), které jsou vybaveny telefonem, minibarem, televizorem se satelitním příjmem, nabízí Wi-Fi připojení a za příplatek možnost pronájmu trezoru.K pokoji náleží balkon. Za příplatek se nabízí možnost ubytování v prostornějších studiích.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu.Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00-23.00 hod.) Svačiny během dne. Odpolední káva, čaj, zákusek, zmrzlina

VYBAVENÍ

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, dva bary, konferenční místnost a internetový koutek (za poplatek). Součástí hotelového vybavení je venkovní bazén, dětem se nabízí dětský bazén a hřiště. Bezdrátové připojení k internetu je dostupné v prostorách lobby (zdarma)

AKTIVITY

K dispozici je fitness, vířivka, šachy nebo šipky. Za poplatek se nabízí sauna. Lehátka a slunečníky u bazénu lze využívat bezplatně, osušky se poskytují na vratnou zálohu. Animační programy pro děti a dospělé.