Slunečné Pobřeží - Hotel Arda ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Arda ***

Poloha: Hotel Arda se nachází ve východní části Slunečného pobřeží, pouhých 200 m od pláže. V okolí hotelu mají klienti k dispozici mnoho supermarketů, obchodů, kaváren, restaurací, barů apod. Historické centrum městečka Nessebar je vzdálené cca 5 km, hosté mají možnost se do Nessebaru dopravit místním autobusem (zastávka se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu). Mezinárodní letiště v Burgasu se nachází cca 30 km.

Pláž: Písečná pláž se nachází pouhých 200 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů (za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel byl renovován v roce 2017 a svým hostům nabízí recepci, trezory (za poplatek), směnárnu, půjčovnu aut, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, obchody, lobby bar, hlavní restaurace, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma, bar u bazénu a vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: Ubytování je ve dvoulůžkových standardních pokojích s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů – na vyžádání na recepci), klimatizací, telefonem, TV, minibarem a balkonem. Na vyžádání je možný Apartmán, kde jsou možné až dvě přistýlky (za příplatek).