Slunečné Pobřeží - Hotel Chaika Beach Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Chaika Beach Resort ****

Poloha: Popis hotelu & poloha Hotelový komplex, který byl rekonstruován v roce 2014, se skládá ze tří budov (Chaika, Arkadia a Metropole) a je situován přímo u krásné písčité pláže v letovisku Slunečné pobřeží. V blízkosti hotelu se nachází množství barů, restaurací, kaváren, obchůdků apod. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 30 km od hotelu.

Pláž: Krásná písečná pláž je přímo u hotelového komplexu (cca 15 m). Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Hosté mohou využít plážový bar nebo široké nabídky vodních sportů (za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo all inclusive dle zvolené varianty.
POLOPENZE- snídaně a večeře formou švédských stolů. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, prádelna (za poplatek), půjčovna aut, irský bar, Mystique Club, hlavní restaurace, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, dětské animace, volejbal, vodní gymnastika, šipky, animace, masáže (za poplatek), jacuzzi (za poplatek), sauna (za poplatek), turecké lázně (za poplatek), SPA centrum (za poplatek), fitness (za poplatek), kadeřnictví (za poplatek).

Vybavení pokojů: Ubytování je k dispozici v příjemných dvoulůžkových pokojích (DBL Metropol) s možností jedné přistýlky nebo v pokojích (DBL Chaika nebo Arkadia = rozdělení záleží na hotelu, nikoliv na CK), kde jsou možné 2 přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastím sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, fén), klimatizací, telefonem, SAT /TV, mini barem (na vyžádání / za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj s výhledem na moře (za příplatek).