Slunečné Pobřeží - Hotel Globus ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Globus ****

Poloha: Hotel Globus byl renovován v roce 2014, je situován na velmi atraktivním místě a to v centru známého letoviska Slunečného pobřeží, přímo u plážové promenády. Nákupní možnosti a zábavu mají klienti v bezprostřední blízkosti hotelu – bary, kavárny, kluby, obchody. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 30 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo u krásné, široké, písčité pláže. Pláž má pozvolný vstup do moře, tudíž je vhodná pro děti i neplavce. Klientům jsou k dispozici plážové bary a plážový servis (za poplatek), mimo jiné mohou využít i bohaté nabídky na vodní sporty (za poplatek).

Stravování: polopenze

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje si při večeřích hradí každý klient sám. U večeře je vyžadováno formální oblečení.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Živý a oblíbený hotel, který se skládá ze dvou sousedních budov nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, směnárnu, trezory (za poplatek), Wi-Fi připojení (za poplatek), prádelnu (za poplatek), lobby bar, konferenční místnost, obchůdky, hlavní restauraci, ala carte restauraci, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka u bazénu jsou zdarma, slunečníky u bazénu (za poplatek), bar u bazénu, fitness, bowling s barem (za poplatek), biliard (za poplatek), stolní tenis (za poplatek), masáže (za poplatek), saunu (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: Moderně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, telefonem, SAT/TV, minibarem (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj typu Suite, kde jsou možné až dvě přistýlky pro děti (za příplatek).