Slunečné pobřeží - Glarus Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Glarus Beach ****

Dobře zavedený hotel v samém centru letoviska. Bohaté vyžití v blízkém okolí. Příznivá dovolená pro mladé.

Poloha: centrum letoviska Slunečné pobřeží s obchody, bary a restauracemi jen pár minut pěšky. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: široká pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: oblíbený a velice známý hotel se 226 pokoji s výtahy. Hotel nabízí přijímající halu s posezením, recepci s trezory k pronajmutí (cca 8 BGN/den), restauraci, bary, obchody. Ve venkovním areálu 2 bazény, terasa na opalování a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : v bezprostřední blízkosti hotelu bohatá nabídka zábavy v letovisku Slunečné pobřeží. Za poplatek: fitness, biliár, šipky, vodní sporty na pláži. V okolí hotelu tenis, bowling.

Internet : WiFi ve veřejných prostorech zdarma, na pokojích za poplatek (cca 12 BGN/den, 24 BGN/3dny, 36 BGN/týden).

Wellness tip : za poplatek: parní lázeň, masáže.

Pro děti : samostatný dětský bazén se skluzavkou a dětské hřiště. Dětské židličky v restauraci na vyžádání zdarma. Dětská postýlka (na vyžádání a za poplatek cca 6 BGN/den).

parkování: cca 8 BGN/den;
domácí zvíře: do 10 kg, cca 8 BGN/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
místní kategorie: 3.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Od 10.30 do 11.30 h. sušenky a sendviče. Od 15.00 do 17.00 h. zmrzlina, koláče a pizza. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 h. Bar u bazénu není součástí all inclusive. V období 13.6.-21.8. možné pouze all inclusive stravování.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (B2A/B3A): klimatizace, posezení, telefon, chladnička, sat. TV, fén, sprcha, WC, balkon. Jednolůžkové pokoje (B1A): se stejným vybavením jako B2A. Jednolůžkové pokoje (B1B): s francouzským lůžkem, balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako B2A. Dvoulůžkové pokoje (B2B/B3B): balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako B2A. Rodinné pokoje (B2D/B3D/B4D): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, bez posezení, jinak stejné vybavení jako B2A. Dvoulůžkové pokoje (B2E/B3E): ve vedlejší budově, bez posezení, balkon na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako B2A. Joker pokoje (B2S/B3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.