Sozopol Penzion Ruska

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlakem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sozopol Penzion Ruska

Sozopol leží cca 30 km od Burgasu, v těsné blízkosti je známé letovosko Černomorec. Ve městě žije asi 15 tis. obyvatel, má starou a novou část. Tato oblast byla dobývána Římany, Řeky, Thráky, Byzantinci, Turky aj. Každá vláda zde zanechala svůj stavební vliv. Ve městě najdeme památky a muzea, např:  Městské muzeum a galerie, Tradiční dřevěné domy z 19.stol., Kostel sv. Jiříz r.1890, Klášter sv. Jiří atd. Nedaleko je jediný bulharský ostrov sv. Petra a Pavla. Penzion Ruska je asi 320 m od pláží. V okolí je několik restaurací, bufet, obchůdek, pekárna, na tržnici ve staré části je asi 400 m.

1.den Přesný program zájezdu bude upřesněn až v dubnu 2021 - dle nového jízdního řádu.

2.den příjezd do Burgasu, dle jízdního řádu Bulharských železnic. Pokud bude noční přeprava do Burgasu, bude opět v lehátkovém voze. Transfer do místa ubytování, nocleh

3-11.den volný program, relaxace u moře, event. účast na některém z fakultatiního výletu navrženého na místě

12. den odjezd v časných ranních hodinách, transfer na nádraží Burgas, odjezd do ČR

13.den příjezd od ČR

Poloha: Sozopol leží cca 30 km od Burgasu, v těsné blízkosti je známé letovosko Černomorec. Ve městě žije asi 15 tis. obyvatel, má starou a novou část. Tato oblast byla dobývána Římany, Řeky, Thráky, Byzantinci, Turky aj. Každá vláda zde zanechala svůj stavební vliv. Ve městě najdeme památky a muzea, např:  Městské muzeum a galerie, Tradiční dřevěné domy z 19.stol., Kostel sv. Jiříz r.1890, Klášter sv. Jiří atd. Nedaleko je jediný bulharský ostrov sv. Petra a Pavla. Penzion Ruska je asi 320 m od pláží. V okolí je několik restaurací, bufet, obchůdek, pekárna, na tržnici ve staré části je asi 400 m.

Stravování: snídaně

Snídaně formou obsluhy.

Snídaně

Ubytování: pension

Penzion Ruska nabízí dvoulůžkové pokoje, studia 2+1, apartmány pro 4 osoby a apartmán pro 5 osob. Každý apartmán má obývací část se 2 postelemi a kuch. koutem, ložnici se 2 postelemi, balkon.  60 m od penzionu se nachází restaurace, kde se podává snídaně.

Vybavení: V penzionu je klimatizace  v ceně, každý pokoj, studia, i apartmány mají vlastní sociální zařízení (WC+sprcha), TV, KK, lednici, balkon (některé apartmány mají balkon směr moře),. sušák na prádlo, varnou konvici, hrníčky, klimatizaci, apartmány mají dřez. Na chodbě je umístěno žehlící prkno a žehlička.