Antistresový Program S Polopenzí A Lázeňskými Procedurami 4

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antistresový Program S Polopenzí A Lázeňskými Procedurami 4

Pro hosty Spa & Wellness hotelu KARLSBAD GRANDE MADONNA je připraveno luxusní ubytování v komfortních a elegantně zařízených pokojích kategorie de luxe a apartmánech. Každý z nich má svůj vlastní styl a je vybaven s maximální péčí a důrazem na detail, abyste se zde cítili co možná nejlépe.

Gurmánské zážitky v podobě skvělých lázeňských diet Vám připraví a naservíruje tým zkušených kuchařů v naší stylové dvoupatrové restauraci GRAND RESTAURANT, kde se rovněž podávají snídaně formou rautových stolů. Součástí hotelového komplexu je i prvotřídní restaurace U KŘÍŽOVNÍKŮ v podobě středověké krčmy Řádu Křižovníků s červenou hvězdou ve znaku. Zdejší vyhlášená kuchyně poskytuje kulinářské zážitky jak hotelovým hostům, tak návštěvníkům ze širokého okolí. Velmi oblíben je také hotelový lobby bar, který se stal vyhledávaným místem příjemného posezení a obchodních schůzek u dobré kávy či horké čokolády.

Rovněž Vás moc rádi přivítáme a budeme hýčkat v našem exklusivním Spa & Wellness, kde svým hostům nabízíme komplexní karlovarské lázeňské léčení pod lékařským dohledem a široké spektrum lázeňských a wellness procedur, ke kterým využíváme přírodní léčivou termální vodu přiváděnou přímo z nedalekého VŘÍDLA (72°C).