Frýdlant, Antonie 4* - Relaxační wellness pobyt

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Frýdlant, Antonie 4* - Relaxační wellness pobyt

Moderní Wellness hotel bohatě splňuje mezinárodní klasifikaci 4* superior standardu.

Nový hotel se nachází jen 15 minut od zámku Frýdlant, je novostavbou se zřetelnými rysy funkcionalismu posíleného o technologie 21. století. Nabízí ubytovací, kongresové, restaurační, wellness a spa služby a komplexní sportovní zázemí pod jednou střechou.
V regionu frýdlantského výběžku jsou výjimečným a ojedinělým konceptem.
Střešní přístavba VIP baru, která na terase hotelu působí dojmem kosmického tělesa, získala v roce 2013 ocenění Dřevěná stavba roku.

Výlety a aktivity v okolí: hrad a zámek Frýdlant, Singltrek, Ořešník. Naučná stezka Frýdlantem (10km max.).
V zimních měsících nabízí Liberecký kraj přímo ideální podmínky pro zimní sporty. Na své si přijdou vyznavači běžek i sjezdového lyžování. Ve vzdálenosti cca 25 km od hotelu: Ski areál Ještěd, Ski areál Obří sud, Ski areál Bedřichov. Chcete-li si užít lyžování bez čekání, navštivte Ski areál Świeradów (Polsko).

Služby a vybavení: prosklená restaurace s výhledem na Jizerské hory, terasa (dle počasí), vinotéka, kongresové centrum.
Spa Concept: obsahuje řadu prvků klasických římských lázní. Ať už se jedná o obklady a dlažby z pravých kamenných italských mozaik či originální římské parní lázně (caldarium) nebo odpočinkové zóny (respirium).
K péči o zdravé tělo i ducha přispívá: vertikální turbosolárium, finská sauna, infra sauna, whirpool, plavecký bazén, ochlazovací bazének, venkovní eko koupací jezírko s 20 metrovou plaveckou dráhou, pečlivě udržované travnaté odpočinkové plochy.
Sport Concept: multifunkční sportovní sál s pohyblivou dělící přepážkou. Squashové kurty, sportovní hala – možnost využít badmintonové hřiště nebo hřiště na různé míčové hry, cvičení (jóga, power jóga, aerobic, zumba, pilates).
Fitness room je vybaven exkluzivními kardio a posilovacími stroji.

Procedury za příplatek: masážní vana, infra sauna, solárium, masáže, rašelinový zábal.

Možnost prodloužení pobytu na 3 a více nocí.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): 14:00 - 21:00
odjezd (check-out): 9:00 – 11:00

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, večeře menu - hlavní jídlo servírované (výběr předem ze 3 variant), + Bufet: salátový bar, polévka, dezert (sladký, ovoce), k dispozici restaurace.

Ubytování: hotel ****

STANDARDNÍ WELLNESSOVÝ POKOJ: dvoulůžkový pokoj se nachází ve vedlejší wellnessové budově, která je s hlavní budovou propojena cca 2 minutky chůze podzemním tunelem. Pokoje mají nejbližší dostupnost do wellness. Možnost propojení 2 pokojů (cena - apartmán). Nemají bezbariérový přístup, jsou menší než standardní pokoje a bez klimatizace.

STANDARDNÍ POKOJ: dvoulůžkový pokoj v patře s balkonem nebo v přízemí s přímím vstupem na terasu s ohromujícím výhledem na Frýdlantské panství a Jizerské hory. Pokoj je vybavený gaučem (přistýlka), který po rozložení činí 1,5 klasického lůžka a koupelna je vybavená sprchovým koutem.

POKOJ S KRBEM: Pokoj se nachází v patře nad recepcí, jejich dominantou je romantický krb s posezením. Pokoje mají balkón s ohromujícím výhledem na Frýdlantské panství a Jizerské hory. Koupelna je vybavená sprchovým koutem nebo vanou.

POKOJ S ŠIROKOU POSTELÍ: Pokoj se nachází v přízemí, s přímím vstupem na terasu a hotelovou zahradu s ohromujícím výhledem na Frýdlantské panství a Jizerské hory. Dominantou těchto pokojů jsou nadstandardně rozměrné postele o velikosti SUPER KING. Koupelna je vybavená sprchou nebo vanou. Pokoj je větší a prostornější než standardní dvoulůžkový pokoj.

DESIGNOVÝ POKOJ: Pokoj z řady "Design Room" vynikají svou prostornou designově prosklenou koupelnou, koupelna je vybavená, jak sprchovým koutem, tak volně stojící vanou. Pokoj je vybavený gaučem (přistýlka), který po rozložení činí 1,5 klasického lůžka. Pokoje nemají terasy/balkony.