Jesenice, Hotel Jesenice H222 - Relax ALL INCLUSIVE

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jesenice, Hotel Jesenice H222 - Relax ALL INCLUSIVE

Hotel Jesenice se nachází na Rakovnicku v mírné pahorkatině. Resort je tvořen hlavní budovou, budovou s apartmány "Bungalovy" a vila domky "Jesenické houbičky", dále je zde Relax zóna a venkovní areál.

Vybavení a služby: restaurace, bar, kavárna, terasa, venkovní posezení s grilem, pivnice, stolní hry, dětská herna, venkovní bazén, dětský bazén, salónek, přednáškový sál, tenisový kurt, dětské hřiště, výtah, úschovna kol, jízda na koni, rybaření. Relaxační zóna – vířivka, solárium, solná jeskyně, relaxační masáže, vibrační plošiny, perličkovou masážní koupel, tepelné rašelinové zábaly, oxygenoterapii. Župan za poplatek 100,-Kč

V nedalekém okolí bowling, golfové hřiště, střelnice, vyhlídkové lety.

Zvířata nejsou povolena!
Dětské ceny nezahrnují procedury.
Bezplatné parkování.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): 14.00 hod
odjezd (check-out) 10:00 hod

Stravování: all inclusive

V hotelové restauraci - široká nabídka specialit - klasická česká i mezinárodní kuchyně, jídla ze zvěřiny, steaky, grilovaná jídla i moučníky. Své jídlo si můžete vychutnat v zasklené a zateplené terase, ze které budete mít jedinečný výhled do okolní krajiny.

Ubytování: hotel ***

Ubytování - "Hlavní budova" 1- 4lůžkové pokoje, bezbariérový pokoj, apartmány 2-4 osoby. "Jesenické houbičky" 7 x Exklusivní vila dům ve tvaru houbiček (kapacita 4-5 osob), 6 venkovních apartmánů, tyto se nachází v těsné blízkosti hlavní budovy.
Každý pokoj je vybaven TV, koupelnou se sprchovým koutem/vanou (apartmá), Wi-Fi internet.
Venkovní apartmán má dvě dvoulůžkové ložnice, TV, sociální zařízení, chodbičku se stolem a lednicí. V jedné budově 2 samostatné apartmány s venkovním posezením.