Krkonoše pro rodiče a děti + STEZKA KORUNAMI STROMŮ + PECKÝ PIVOVAR (autobusem)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krkonoše pro rodiče a děti + STEZKA KORUNAMI STROMŮ + PECKÝ PIVOVAR (autobusem)

Připraveni na Česko? Krkonoše pro malé i velké… Sněžka, Černá hora, Portášky – třikrát vyrazíte na lanovkové dobrodružství. Ochutnáte tradiční českou kuchyni i pecké pivo. Užijete si jízdu na koloběžkách do Velké Úpy. Horskou krajinu, jak ji neznáte, objevíte na Stezce korunami stromů. A spoustu zábavy si vychutnáte na unikátním hřišti Pecka. Dopřejte si zážitky společně a prožijte Krkonoše s dětmi!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (60 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou bufetu v ceně zájezdu
během dne bude možné zakoupit jídlo v místech s možností občerstvení

Ubytování: hotel ****

4* stylový hotel v centru Pece pod Sněžkou
dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením

Program zájezdu

1. den: Příjezd do Pece pod Sněžkou, ubytování a krátká procházka s průvodcem. Odjezd  autobusem Radynacestu  z Ostravy dle nástupních míst do Pece pod Sněžkou, kde se ubytujeme. Po krátkém odpočinku si dopřejeme příjemnou procházku  horským údolím , kterou můžete zakončit večerním wellness v hotelu.
2. den: Čeká nás nejvyšší hora České republiky. Děti se mohou těšit na poslání pohlednice z České poštovny. Dospělí na prohlídku místního minipivovaru s ochutnávkou. Odpoledne si pak užijeme spoustu zábavy v Monkey Parku. Ráno se přesunume k lanovce na Sněžku , v případě horšího počasí se svezeme pouze na Růžovou horu, odkud se jako správní horalové vydáme na vrchol. Zde si budeme moci poslat pohlednici z České poštovny , která je nejvýše položenou stavbou v České republice. Zpátky dolů budeme sestupovat po horském chodníku do údolí řeky Úpy, kde si dospělí vychutnají prohlídku a degustaci v minipivovaru Bouda Máma (Pecký pivovar) . Nakouknete tak do zákulisí malého rodinného pivovaru, který si zakládá na vysoké kvalitě svého piva a především na jeho ingrediencích. Žádné náhražky, jen nejlepší český chmel. Jak se připravuje slad, kde se pivo vaří, jak vypadá správný ležácký sklep… A nebude chybět ani ochutnávka piv Sněžka a místních specialit z grilu či udírny . Odpoledne se vrátíme do Pece pod Sněžkou, kde se nachází malá přehrada, kterou mohou zájemci přejet na lanech zdejšího Monkey Parku . Výjimečný český lanový park se 70metrovým přejezdem přes peckou přehradu je postaven na mohutných smrcích uprostřed krkonošské přírody. Na dospěláky čeká na levém břehu Úpy 22 překážek , na kterých si mohou vyzkoušet svou zručnost i fyzickou kondici. Pro děti je k dispozici dětský park se dvěmi 30metrovými přejezdy, třemi okruhy a 25 překážkami , které se mohou pokusit zdolat za pomoci zkušených instrukturů. Budeme mít také možnost svézt se na bobové dráze. Následně se vrátíme na hotel společně nebo individuálně.
3. den: Dnes si vychutnáme nádherné výhledy na českou krajinu z Černé hory a odpoledne přidáme i trochu adrenalinu. Na koloběžkách sjedeme do Velké Úpy a projdeme si Stezku korunami stromů. Ráno se přesuneme do Jánských Lázní a poté společně vyjedeme kabinovou lanovkou na Černou horu , odkud se otevírá výhled až na třetinu Čech. Zájemci si mohou užít lodičky na umělé nádrži hned u lanovky, případně lezeckou stěnu. Po obědě si zapůjčíme koloběžky, se kterými se vydáme k rozhledně v pilíři staré lanovky a poté sjedeme dlouhým lesním sjezdem do Velké Úpy , odkud se krátkou procházkou po  Stezce korunami stromů  vrátíme zpátky do Pece pod Sněžkou. Unikátní naučná stezka se nachází v srdci Krkonošského národního parku. Na trase přes 1 500 metrů se dozvíme spoustu netradičních zajímavostí o zdejších lesích a poznáme rostliny i živočichy, které bychom jinde nenašli . Fantastický lesní zážitek zakončíme výhledem z 45 metrů vysoké věže , ze které budeme mít vrcholky stromů doslava na dosah.
4. den: Na závěr našeho krkonošského dobrodružství ještě prozkoumáme Velkou Úpu, ochutnáme zdejší tradiční kuchyni a malí cestovatelé si užijí fantastické hřiště Pecka. Plní nových zážitků se vydáme na zpáteční cestu domů. Po snídani se vydáme do Velké Úpy , kde vyjedeme sedačkovou lanovkou na Portášky . Zde na nás čeká jedno z nejunikátnějších dětských hřišť v Čechách – Herní krajina Pecka se spoustou atrakcí. Malí i velcí si užijí společné dobrodružství, na které budou dlouho vzpomínat. Setkání se zvířecími obyvateli Krkonoš v nadživotní velikosti bude navíc nejen zábavné, ale i poučné.  Po obědě, kde budete mít šanci ochutnat tradiční krkonošskou kuchyni , se vydáme  autobusem Radynacestu  zpět domů.