JÁCHYMOV - LÁZEŇSKÝ DŮM ASTORIA A DAGMAR - KRUŠNÉ HORY AKTIVNĚ

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

JÁCHYMOV - LÁZEŇSKÝ DŮM ASTORIA A DAGMAR - KRUŠNÉ HORY AKTIVNĚ

JÁCHYMOV
Nikde na světě nenajdete lázně s tak propracovanou a efektivní léčbou radonovou vodou jako v Jáchymově. Je založena na uznávaných metodách vyhlášené české rehabilitace, světově unikátní koncentrací radonu a individuálním přístupu zdejších lékařů. Z lázeňského centra navíc vyzařuje vlídná atmosféra, pohoda a klid.

KRUŠNÉ HORY AKTIVNĚ - NA KOLE, NA LYŽÍCH I PĚŠKY
Jáchymovské lázně umožňují také spojení aktivního odpočinku s relaxací a poznáváním Krušných hor. Ubytováni budete v penzionech Astoria a Dagmar. V ceně je zahrnuta polopenze, denně vstup do Aquacentra včetně sauny na 120 minut, 2x solná jeskyně (45 min. Lázeňské centrum Agricola). Možno přiobjednat další noci - cena za každou další noc zahrnuje ubytování s polopenzí a 1x vstup do bazénu a saunového světa.
BONUS: SLEVY 5% na skipasy v Inter Skiregionu Fichtenberg - Klínovec, zdarma zapůjčení holí na nordic walking, zdarma úschovna kol a lyží, denně sladké občerstvení pro děti od 10 do 15 let

LÁZEŇSKÉ DOMY ASTORIA*** a nově rekonstruovaná Dagmar mají kategorii IA v obou jsou dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC a jsou moderně, účelně a velmi pěkně vybaveny.

Stravování: polopenze

Stravování hostů přímo v budově.

Ubytování: hotel

Popis
Objekt ASTORIA vznikl spojením tří budov postavených na začátku 20. století - Seidel, Mariánský dům a Astoria. Nachází se přímo v centru lázeňské části města Jáchymova. Současný moderní ubytovací standard získala budova rozsáhlou přestavbou v roce 2002.

Ubytování
Ubytovací kapacita: 103 lůžek v komfortně zařízených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích
Vybavení: koupelna s WC, TV se satelitními programy, lednička a telefon

Léčení
Komplexní zdravotnické služby a léčebné procedury poskytuje Lázeňské centrum Agricola, nacházející se přímo naproti ASTORII. Příjem pacientů probíhá v recepci Lázeňského centra Agricola.

Služby
Hostům je k dispozici široká nabídka kulturních a společenských akcí a doplňkových služeb, které nabízejí ostatní lázeňská zařízení. Parkování je možné na parkovištích v areálu lázní. (za poplatek 70 Kč / den)

LÁZEŇSKÝ DŮM DAGMAR - dům byl kompletně zrekonstruován v r. 2016 a má stejné vybavení a služby jako Astoria.