Mariánské lázně - Hotel Krakonoš, Relax pobyty na 3 noci a 4 procedurami

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mariánské lázně - Hotel Krakonoš, Relax pobyty na 3 noci a 4 procedurami

Klidné místo obklopené přírodou, přitom v dosahu centra a lázeňského dění.
Bazén zdarma.
Blízko kabinové lanovky, dančí obory a známého parku miniatur Boheminium.
Vlastní Balneoprovoz včetně solné jeskyně.

NEMO tour TIP: až 30% sleva na některé vybrané procedury, 15% sleva na návštěvu miniaturparku Boheminium...

Relax pobyty 4 dny/3 noci, v ceníku jsou uvedené nástupy: ČT-NE, PÁ-PO, NE-ST, PO-ČT, ÚT-PÁ. Jinak je nástup libovolný, s polopenzí a 4 procedurami, hotelový bazén v ceně.
Výběr procedur
Veškeré procedury doporučuje a vybírá lékař na základě lékařské prohlídky z doporučených a vybraných procedur lékařem. Lékařská prohlídka je součástí všech pobytů kromě rekreačního pobytu.

Lyžování a wellness - zima 2022:
Cca 100 m od hotelu je sjezdovka, 2 vleky, kabinová lanovka, možnost večerního lyžování. V okolí je k dispozici několik desítek km upravených běžeckých tratí. Wellness pro dospělé přímo v hotelu - široká škála procedur - nabídka balíčků RELAX PROGRAM, ANTISTRES MEDICAL, BEAUTY MEDICAL.

Hotel Krakonoš se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem Mariánské Lázně (cca 2 km od centra). Najdete zde klid, pohodu a příjemné prostředí. Jedná se o 3* hotel, postavený v horském stylu a nabízející širokou nabídku služeb, včetně léčebných i wellness pobytů. Rychlé spojení s centrem usnadňuje lanová dráha, jejíž stanice je nedaleko od hotelu. K dispozici je restaurace, lobby bar, výtah, vnitřní bazén, manikúra a pedikúra, solná jeskyně i kolárna. Vlastní BALNEOPROVOZ nabízí: různé koupele a masáže, plynové obálky a injekce, rašelinové zábaly, ultrazvuk, magnetoterapii, inhalace, léčebný tělocvik, parafín a Kneippovy koupele. Veškeré procedury jsou vykonávány kvalifikovanými rehabilitačními sestrami pod vedením specializovaného lékaře. V okolí jsou tenisové kurty, golfové hřiště, sjezdovky, cyklotrasy, jízdárna, dančí obora a známý park miniatur Boheminium s miniaturami českých historických i technických památek. Za poplatek možnost úschovy jízdních kol.
Koupání: vnitřní hotelový bazén (11 x 6 m).

Mariánské Lázně jsou nejmladší západočeské lázně s velkým množstvím minerálních pramenů, které byly obdařeny tajemnou silou oxidu uhličitého...podrobněji v rubrice "Popis destinace".


Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetového stolu a večeře servírovaná (tříchodové menu). V den nástupu jednotné menu.
Hotelová kuchyně Vám nabízí výborná česká jídla, včetně různých specialit. Jídla jsou podávána v prostorné restauraci se 110 místy. Servírovány jsou jak teplé i studené snídaně formou švédských stolů s bohatým výběrem.
Jídelna je nekuřácká.

Ubytování: hotel ***

Hotel je postavený v horském stylu a nabízí širokou nabídku služeb, včetně léčebných i wellness pobytů. Rychlé spojení s centrem usnadňuje lanová dráha, jejíž stanice je nedaleko od hotelu.
Hotel Krakonoš nabízí 86 pokojů z toho 2 bezbariérové, 5 apartmánů, 18 podkrovních a 61 dvoulůžkových. Všechny pokoje jsou vkusně a útulně zařízeny.
2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, lednička, telefon a vysoušeč vlasů. Přistýlka na vyžádání, plnohodnotné lůžko - cena stejná jako za osobu na lůžku.