Mariánské lázně, Hotel Zvon H283 - 3 denní relaxace

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mariánské lázně, Hotel Zvon H283 - 3 denní relaxace

Tento krásný secesní hotel z 19. století se nachází v samotném srdci Mariánských Lázní přímo naproti kolonádě se Zpívající fontánou. Je vyhledávaným místem všech milovníků historie a kulturního dění, mezi hosty byli takoví velikáni jako J. W. Goethe, T. G. Masaryk nebo T. A. Edison.

Výlety a aktivity v okolí: Státní zámek a zřícenina hradu Kynžvart, hrad a zámek Bečov, hrad Loket, klášter Kladruby a Teplá, naučné stezky – Geologický park, Smraďoch, Kynžvartské kyselky, Kladská atd. Přírodní park u Prelátova pramene, Park Boheminium. Tenis (cca 1 km od hotelu), golf, cyklotrasy, lyžování-SKI AREA Mariánské Lázně – 2 vleky, koně (cca 3 km), lanové centrum, turistický autovláček, park Boheminium.

Vybavení a služby: recepce - 24 hodin denně, úschovna zavazadel, služby (čištění bot, praní, žehlení), obchod se suvenýry. Restaurace, z toho jedna s letní terasou, kavárna Opera (kde se dnes pořádají taneční večery), bar. Hotel nemá bezbariérové řešení.

Hotel nabízí léčebně rehabilitační a relaxační procedury přímo ve svém komplexu. V moderně vybaveném wellness a spa centru si můžete vybrat z mnoha programů od masáží, koupelí až po zábaly a inhalace. Všechny tyto úkony provádí profesionálně vyškolení terapeuti pod dohledem lékaře. Využít můžete barevně nasvícený hotelový bazén s protiproudem a masážními tryskami, římské lázně se saunou a parní lázní a infrasaunou.

Parkování na centrálním parkovišti nedaleko hotelu (za poplatek cca 170 Kč/noc).
Pobyt domácích zvířat povolen (poplatek 600 Kč/ noc).
Děti do 17,99 let bez nároku na procedury.

Stravování: polopenze

Restaurace - kulinářské umění šéfkuchařů a jejich týmů můžete vychutnávat v jedné ze tří hotelových restaurací, restaurace Palace, Zvon a Ludvík XIV. Pochutnat si můžete na tradiční české kuchyni i pokrmech z celého světa formou a la carte.
Snídaně a večeře formou bufetu, (pokud není v programu uvedeno jinak).

Ubytování: hotel ****

Rozsáhlou rekonstrukcí a spojením hotelů Palace a Zvon v roce 2006 vzniklo celkem 127 komfortních pokojů, které jsou vybaveny kvalitním italským nábytkem. Každý pokoj má ve standardu satelitní televizi, telefon s přímou volbou, trezor a koupelnu se sprchovým koutem či vanou, toaletou, fénem a županem, WiFi zdarma.

Pokoj Superior (20-25 m2), pracovní stůl, minibar s nealkoholickými a alkoholickými nápoji.

Pokoj Deluxe (20-25 m2), pracovní stůl, minibar s nealkoholickými a alkoholickými nápoji, kávový a čajový set zdarma a při příjezdu navíc minerální voda. Navíc mají balkony a nabízejí tak nádherný výhled na kolonádu se Zpívající fontánou.

Suite (32–35 m2) oddělená ložnice, obývací pokoj. Pracovní stůl, minibar s nealkoholickými a alkoholickými nápoji, kávový a čajový set zdarma a při příjezdu navíc minerální voda, k dispozici župan a pantofle.

Rodinný pokoj (cca 70 m2), tento prostorný apartmán s obývacím pokojem a dvěma oddělenými ložnicemi je na míru stavěný pro dva dospělé a dvě děti do 12 let. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí se satelitními programy, telefonem, trezorem a minibarem s nealkoholickými a alkoholickými nápoji. V koupelně je standardně sprchový kout, popř. vana a fén. Na pokoji je k dispozici kávový a čajový set zdarma a při příjezdu navíc minerální voda, k dispozici župan a pantofle.