Orlík - Parkhotel Orlík

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Orlík - Parkhotel Orlík

PARK HOTEL ORLÍK se nachází v samém centru Orlické přehrady 400m od vesnice Orlík nad Vltavou, 1km. od zámku Orlík a sousedí s jeho parkem, který je možno využívat k rekreaci, jsou zde stezky které lemují břehy přehrady a rozsáhlé louky se vzrostlými stromy které se udržují. Areál je stranou od silnice a vesnice takže je v klidném prostředí obklopený lesem. Budova prošla v roce 2007 celkovou vnitřní rekonstrukcí. Hotel vlastní úžasná rodina, která se bude starat o pohodlí svých hostů. Tento hotel doporučujeme pro všechny, co si chtějí odpočinout od velkoměsta a být obklopeni přírodou.

Ubytování

Apartmány - Dvou, tří a čtyř lůžkové apartmány, standardně vybavené vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou , barevným televizorem se satelitním příjmem a bezdrátovým připojení internetu přes WIFI síť.

Pokoje bez sociálního zařízení - Dvoulůžkové pokoje vybavené umyvadlem s T+S vodou. Sociální zařízení a sprchy jsou společné a nachází se na chodbě.

Strava

Plná penze - snídaně, oběd a večeře - v závislosti na obsazenosti hotelu buď bufetová či servírovaná jídla

Vybavení hotelu

Hřiště na volejbal, ohniště s posezením, bazén 5 x 11 m, rozsáhlý uzavřený park s dětskými atrakcemi. Parkoviště pro cca 30 automobilů.

Aktivity v okolí

Vodní nádrž Orlík cca 300 m, rybolov, turistika a cykloturistika, houbaření.

Poloha: Česká republika