Špindlerův Mlýn, Horská Chata Sedmidolí P258

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: chata Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Špindlerův Mlýn, Horská Chata Sedmidolí P258

Horská chata leží v Krkonoších nad známým horským střediskem Špindlerův Mlýn, na rozhraní II. a III. zóny Krkonošského národního parku, v nadmořské výšce 1100 metrů a je vzdálená cca 6 km od centra Špindlerova Mlýna. Od chaty jsou nádherné výhledy na Pláně, Kozí hřbety, Medvědín a Zlaté návrší. Místo je navýsost vhodné místo pro zimní či letní rekreaci a vysokohorskou turistiku, jak pro pěší, běžkaře, tak i cykloturisty. V okolí je možné spatřit unikátní faunu a flóru.
V zimě je k dispozici cca 1400 m dlouhý lyžařský vlek na regionální sjezdovce Davidovky, a značené trasy pro milovníky bílé stopy. Ideální výchozí bod pro hřebenové túry, jak směr pramen Labe, tak i směr Sněžka po magistrále česko-polského přátelství.

Vybavení a služby: restaurace, bar, venkovní posezení, stolní tenis, vyhřívaná lyžárna (i obuv), venkovní hřiště a dětské hřiště, zdarma soukromý vlek o délce zhruba 100 metrů.

Parkování zdarma u objektu (pouze v letní sezoně) v zimně možné parkování zdarma na P1.
V zimní sezoně odvoz zavazadel (od autobusové zastávky Davidovky, dle dohody na určitou hodinu).
Domácí mazlíček (pes, kočka…) 200,- Kč / den, nutno nahlásit předem.

Výlety: Petrova bouda - Špindlerovka - Polední kámen - Obří Sedlo - Sněžka - Obří Sedlo - NS Dědictví doby ledové - Luční bouda - Lavinová peřej - Bílé Labe - Lužická bouda - Davidovy bouda - Dívčí kameny - Mužské kameny - Sedlo nad Martinovou bouda - Velký Šišák - Vysoké kolo - Sněžné jámy - Violík - Česká budka - Pramen Labe - Labský vodopád - Martinova bouda - Medvědí bouda - Balvanový vodopád - Plotnový vodopád - Bílé Labe - NS Čertova strouha - Stará kovárna.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): 14.00 - 18.00 hod
odjezd (check-out) 10:00 hod

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně, večeře).

Ubytování: chata

2 – 4lůžkové pokoje, všechny pokoje mají své vlastní sociální zařízení, WC a sprchu.