Železná Ruda - Hotel Orea Horizont Šumava ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Železná Ruda - Hotel Orea Horizont Šumava ***

Poloha: Moderní hotel postavený v roce 1984, postupně rekonstruovaný. V roce 2006 byl v hotelu na ploše 1.280 m2 otevřen moderní wellness areál. Hotel je vzdálen od hlavní komunikace 1.800 m a je umístěn uprostřed lesů na horské louce. Z hotelu je překrásný výhled na hřeben západní části Šumavy. Ideální je pro hosty, kteří vyhledávají klidné prostředí a širokou nabídku regeneračních a rehabilitačních služeb. Je vhodný rovněž pro pořádání kongresů, seminářů apod.

Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m n. m. v chráněné krajinné oblasti Šumava. "Vzdušné lázně" v klidném a překrásném prostředí jsou vhodným místem pro rehabilitační pobyty, zimní i letní turistiku. Svým vybavením hotel též ideálně vyhovuje účelům pro turistiku kongresovou.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotelový bazén s protiproudem, vodopádem a masážními tryskami o velikosti 11 x 6 m, whirlpool, masážní vodní chodník (Kneippovy lázně), sauna (16.00 - 21.00 hodin), římské vonné lázně (16.00 - 21.00 hodin), relaxační místnost, solárium "Turbo", softbar, večerní mořský svět, recepce, restaurace.

Vybavení pokojů: Hotel disponuje 101 dvoulůžkovými pokoji s tímto vybavením: telefon, SAT TV, bezbariérové řešení hotelu, částečně balkon + fén, wifi připojení