Apartmány FORTUNA - dovolená s překvapením

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Apartmány FORTUNA - dovolená s překvapením

TIP: Pobyt v Chorvatsku autobusovou dopravou s odjezdem v pondělí. Jak funguje systém "apartmánů FORTUNA" naleznete níže v textu.

Systém FORTUNA - apartmány a studia na Omišské a Makarské riviéře, v letoviscích od okolí Omiše až po Živogošće.

Letovisko a konkrétní ubytování Vám sdělíme cca 2 dny před odjezdem. Ve fotogalerii naleznete ukázkové snímky některých našich ubytovacích kapacit. U všech domů zařazených do systému FORTUNA garantujeme velmi dobrou kvalitu ubytování. Doprava luxusním autobusem je pro Vás již zahrnuta v ceně.

Omišská riviéra, rozkládající se mezi Splitskou Riviérou a Makarskou riviérou, je lemována zelenými borovými háji poskytujícími příjemný stín a omývána průzračně čistým Jaderským mořem. Směrem do vnitrozemí se pak zvedá mohutný šedobílý masív pohoří Biokovo. Jen málo míst v Chorvatsku se může pochlubit písčitými plážemi, ale Omišská riviéra mezi tato místa patří.

Makarská riviéra je oblast ve Střední Dalmácii pod monumentálními štíty pohoří Biokovo, s nímž patří k nejvýznamnějším chráněným oblastem, a to v celosvětovém měřítku. Slunečné podnebí, překrásné oblázkové pláže, křišťálově čisté moře a nádherná příroda činí z této oblasti velmi populární turistickou destinaci.

Ubytování: 2 – 8 lůžková studia a apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením, ve vzdálenosti 60 - 400 metrů od moře. V některém typu ubytování mohou mít klienti společnou kuchyň ještě s dalším studiem (sdílená kuchyň je maximálně pro 2 studia dohromady).

Doprava: luxusními, bezpečnými a pohodlnými autobusy značky Scania a Bova s občerstvením, WiFi a WC.

Stravování: vlastní, možnost dokoupení polopenze nebo večeří.



Ubytování se psy a dalšími domácími mazlíčky není bohužel možné.

Doprava: autokarem

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa A:

Rychnov nad Kněžnou - Dobruška - Nové Město nad Metují - Náchod - Česká Skalice - Jaroměř - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim - Vysoké Mýto - Litomyšl - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa B:

Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa C:

Poděbrady - Praha - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Velká Bíteš - Brno - Břeclav - Bratislava.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.