Arbanija - Malo more vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Arbanija - Malo more vila ***

APT SUPERIOR 3*/4* - Resort Malo More

1/2-4 APT má 48 m2, dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu.

1/3-5 APT má 60 m2, dvě ložnice (1x manželské lůžko, 1x 1 lůžko), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu.

1/3-5 APT gallery má 50 m2, dvoulůžkovou ložnici (manželské lůžko), 1 lůžko na galerii, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu.

1/4 APT 4* má 86 m2, dvě ložnice (manželská lůžka), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, 2 koupelny, terasu.

APT DELUXE 3* - Resort Malo More

1/2-4 APT má 50 m2, dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu s výhledem na moře.

1/4-6 APT má 70 m2, dvě dvoulůžkové ložnice (1x manželské lůžko, 1x 2 oddělená lůžka), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, 2 koupelny, terasu s výhledem na moře.

Přírodní oblázkovo-písečná pláž je vzdálena cca 15 m od vily. Přístup na pláž je přes místní silnici.

Ve městečku Arbanija se nachází fitness centrum, tenisové kurty, škola potápění, půjčovna skútrů, jízdních kol a možnost lodních výletů na blízké ostrovy Hvar, Brač, Korčulu a Vis.

Poloha: do 50 m od moře

Sport a zábava: tenisové dvorce, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola potápění, fitness studio.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Přistýlka (3., 4. nebo 5., 6. lůžko) je rozkládací gauč určený pro 1 dospělou osobu a 1 dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let !!!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 5 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Malo more vila: Villa & Resort Malo More se nacházejí v malém městečku Arbanija na ostrově Čiovo, cca 2 km od centra města Trogir. Ostrov Čiovo spojuje s Trogirem padací most, takže tvoří s městem jeden celek, při dopravě ovšem doporučujeme využít nový most Hrvatskih branitelja.  Objekty jsou umístěny v první řadě od moře a nabízejí ubytování v apartmánech pro 2-6 osob. Apartmány jsou moderně vybavené, mají klimatizaci, SAT/TV, rádio, CD, WI-FI. Hosté mají k dispozici: recepci, WI-FI na recepci, mini market, lounge bar, restauraci, kde je možnost za příplatek stravování, službu praní a žehlení prádla, parkoviště.

APT STANDARD 3* - Villa Malo More

1/2-4 APT má 50 m2, dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu.

1/4-6 APT má 70 m2, dvě dvoulůžkové ložnice (1x manželské lůžko, 1x 2 oddělená lůžka), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 16 let, koupelnu, terasu.