Banjole - Centinera hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Banjole - Centinera hotel ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén vnitřní, dětské hřiště, café bar.

Sport a zábava: stolní tenis, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

Domácí zvířata nejsou povolena.


VÝŠE UVEDENÉ SLEVY JSOU JIŽ ZAHRNUTY V CENĚ.

Centinera hotel: Resort Centinera se nachází na medulinské riviéře v Banjole, na břehu pláže v zátoce Centinera, ve stínu krásného staletého borového lesa, na klidném místě, ideálním pro rodinnou dovolenou. Hotel je umístěn na zalesněném poloostrůvku malé obce Banjole. Centrum města Medulinu i Puly je vzdáleno 8 km. Hotel je obklopen zelení a skládá se ze tří samostatných pavilonů.

Nabízíme zde tyto typy pokojů:

Standard A: dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře s francouzským oknem, s možností jedné přistýlky, SAT/TV, klimatizace.

Standard B: dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře s balkonem, s 1-2 přistýlkami, SAT/TV, klimatizace.

Jednolůžkový pokoj A: dvoulůžkový pokoj pro jednu osobu, s francouzským oknem, SAT/TV, klimatizace. 

Hostům v hotelu je k dispozici recepce, centrální restaurace, na kterou navazuje café bar na pláži. Součástí tohoto střediska je i univerzální sportovní hřiště, menší dětské hřiště a stolní tenis. V hlavní sezoně středisko zajišťuje zábavné a sportovní animace pro děti i dospělé. Oblázková s pozvolným vstupem do moře a kamenitá pláž je vzdálena cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka místních vodních sportů. 250 m od hotelu je sportovní centrum „Banjole“ se 4 tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm a plážovým volejbalem.

Destinace: Banjole je malebná rybářská obec s přístavem, cca. 5 km jižně od Puly. Pobřeží je zde členité, s četnými plážemi a zátokami, s výhledem na ostrůvky, poloostrovy i širé moře. Nabízí klid, překrásnou přírodu, kvalitní koupání i možnost potápění. Pokud se Vám zasteskne po ruchu velkého města, do Puly, známé svými historickými památkami, jezdí pravidelná autobusová linka. Pobyt v Banjole je zárukou příjemné dovolené plné pohody.