Barbariga - Barbariga apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Barbariga - Barbariga apartmány ***

Tato destinace je možná pouze na vlastní dopravu.

Poloha: do 1000 m od moře

POZOR! Lůžkoviny jsou pouze v některých apartmánech - klient obdrží informaci předem. Pokud v APT lůžkoviny nejsou, je možné je objednat předem za cenu 15 EUR/osoba - platí se na místě (komplet se skládá ze dvou prostěradel, polštáře a ručníku).

V den odjezdu musí klient předat apartmán ve stavu, v jakém ho převzal (základní úklid, vynesené odpadky), pokud to nedodrží, může platit poplatek až do výše 50 EUR/APT.

Nelze zaručit přesnou skladbu ubytování (počet ložnic).


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech 6.5.-17.6. a 26.8.-30.9.! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.5.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Barbariga apartmány: Tento apartmánový komplex se nachází mezi Rovinjí a Pulou, přímo u moře. Na mapě Istrie najdete toto místo ve směru Vodnjan, Fažana (přístav pro odjezd lodí na světoznámé ostrovy Brioni) - Barbariga (z Puly asi 10-15 min.).

Pláže jsou přírodní, neupravované, lemované lesem, který se rozprostírá kolem moře, ve vzdálenosti 500-800 m. Všechny objekty-přízemní i patrové, jsou apartmánové byty, pronajímané k rekreaci.

Destinace: Barbariga je turisty hojně vyhledávaná vesnice na jihozápadním pobřeží Istrie, ležící na poloostrově Barbariga (někdy též označovaný jako Punta Cissana - podle antického sídla Cissa). Nachází se severozápadně od Puly (asi 22 km), Fažany (přístav pro odjezd lodí na světoznámé ostrovy Brioni) a Vodnjanu a jihozápadně od Bale. Mezi hlavní zdroje obživy patří pěstování oliv, rybolov a cestovní ruch. Okresní silnice spojuje Barbarigu s Perojem. Na pobřeží byly nalezeny pozůstatky římského letního panského sídla z 1. století. Podlahy sídla byly zdobeny mozaikami dvou nebo více barev, zatímco na zdech byly fresky a různé dekorace. Barbariga je místo se slibným vývojem pro turistický ruch. Kromě samotné vesnice, která nabízí malá obchodní a restaurační centra, je tato oblast prakticky neobydlená. Honosí se však nádherným pobřežím v pozadí s poměrně plochou krajinou, což je v této oblasti Chorvatska neobvyklé, neboť zdejší hory většinou prudce klesají až k mořské hladině.

Ubytování: apartmán

Popis apartmánů: Kat. 3* = mají klimatizaci nebi stropní ventilátor, většina má WI-FI – vše je třeba uvést jako požadavky do objednávky – bez doplatku.

1/2 studio: místnost se 2 lůžky (oddělené postele nebo francouzské lůžko) včetně kuchyňské linky, koupelna, balkon nebo terasa

1/2 APT: 1 samostatná ložnice, kuchyňská linka s jídelnou v odděleném prostoru, balkon nebo terasa

1/3 studio: místnost se 3 lůžky včetně kuchyňské linky, koupelna, balkon nebo terasa

1/3 APT: 1 samostatná ložnice (2 lůžka), denní místnost s kuchyňským koutem a lůžkem pro 1 osobu, balkon nebo terasa

1/4 studio: místnost se 4 lůžky včetně kuchyňské linky, koupelna, balkon nebo terasa

1/4 APT (1/2+2): 1 ložnice se 2 lůžky (oddělené postele nebo francouzské lůžko), obývací místnost s rozkládacím gaučem, kuchyňská linka, koupelna, balkon nebo terasa

1/4 +1 a 1/4+2 APT: převážně 2 ložnice se 2 lůžky, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 1-2 osoby, kuchyňská linka, koupelna, balkon nebo terasa.

V tomto areálu najdete obchody, stánky se suvenýry, restaurace, zábavní park, občerstvení na pláži. Parkování u domu nebo v blízkosti. Komplex má vše, co potřebujete k Vaší rekreaci, je to místo pro odpočinek.