Baška - Corinthia Ville ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Baška - Corinthia Ville ***

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, grill společný s ostaními.

Sport a zábava: tenisové dvorce, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, windsurfing, půjčovna skútrů, škola potápění, turistika.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Corinthia Ville: Letní vily Corinthia se nacházejí v blízkosti hotelu Corinthia v letovisku Baška, do 200 m od vyhlášené oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, dlouhé 2 km. Je zde celkem 10 vilek, v každé jsou 2 patrové apartmány.

Všechny apartmány o velikosti 52m2 mají kompletně vybavenou kuchyň včetně kávovaru, obývací místnost s rozkládacím gaučem, koupelnu s WC, sprchou, SAT/TV (rádio), telefon, trezor, WI-FI, klimatizaci a to v přízemí apartmánu a ložnici s manželskou postelí (dvoulůžko) na patře s balkonem.

Ve společném parku je k dispozici gril a zahradní nábytek.

Destinace: Baška je umístěna na jihovýchodním pobřeží ostrova Krk. Nachází se v kultivovaném údolí, obklopena pohořími, která jakoby chránila ze všech stran jedinečnou štěrkopískovou pláž dlouhou 2 km. Je jedna z největších a nejkrásnějších na Jadranu. Pláž je obzvlášť vhodná pro děti a neplavce. Baška je bohatá kulturními i historickými památkami. Turisté mají k dispozici mnoho restaurací, cukráren, obchodů, které jsou rozmístěny podél 4 km dlouhého „lungomare“ (mořského korza). Bašku dnes navštíví ročně více jak 100 000 turistů. Zajímavostí je na Bašce i to, že první moderní hotel zde postavil v roce 1911 Čech Emil Geistlich. Baška získala v roce 2003 2. místo v soutěži o nejlepší ostrovní město.