Baško Polje - Alem depandance **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: depandance Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Baško Polje - Alem depandance **

Komplex hotelu a depandancí Alem se nachází ve velkém rekreačním středisku Baško Polje, v piniovém lese pod horským masivem Biokovo. Středisko je spojeno cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou s městem Baška Voda a na druhou stranu s městečkem Promajna (cca 1,5 km). Pobřežní promenáda je v současnosti prodloužena až do Makarské.
Depandance hotelu jsou samostatné jednopatrové pavilony, rozmístěné v lesoparku ve vzdálenosti asi 50 m od hlavní budovy. V depandancích nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (přistýlka je 3. řádné lůžko), s ledničkou, s balkonem na mořskou stranu (upozorňujeme na vzrostlé borovice) a s možností pobytu dalšího dítěte bez lůžka - má stravu. Jednolůžkové pokoje jsou na vyžádání a nemají možnost použití lednice. Všechny pokoje jsou velmi jednoduše vybaveny starším nábytkem. Trezor možný na recepci za poplatek.
Hostům je k dispozici centrální restaurace, která je samostatným objektem, restaurace á la carte na pláži s terasou, TV místnost. Samoobsluha , pekárna , pizerie a stánky s ovocem a zeleninou se nacházejí na okraji kempu nad hotelem Alem. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, místy kamenité nebo betonová plata, částečně stíněné borovicemi, vzdálené asi 50-100 m od pavilonů. Ke sportovnímu vyžití slouží 4 hřiště pro míčové hry, stolní tenis a další. Komplex nabízí vynikající podmínky pro koupání a zábavu v krásném přírodním prostředí. Bary, diskotéky a rušný noční život se pak nachází v blízkém městě Baška Voda.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, trezor na recepci , restaurace a lá carte, kavárna, terasa, obchod s potravinami, televizní místnost.

Sport a zábava: stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ NA 1. I 2. ŘÁDNÉM LŮŽKU PLATÍ PLNOU CENU JAKO DOSPĚLÁ OSOBA.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

PRVNÍ DÍTĚ DO 12 LET (3.LŮŽKO) SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Dospělá osoba v 1/1 pokoji - cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - je pouze na vyžádání a jsou bez lednice!


Všechny případné slevy jsou již zahrnuty v ceně.