Biograd na Moru - Biograd na Moru - ubytování v soukromí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Biograd na Moru - Biograd na Moru - ubytování v soukromí

Biograd na Moru se nachází 28 kilometrů jižně od centra Zadaru. Leží na malém poloostrově, který obklopují zátoky Bošana a Soline .

Město je díky své výhodné poloze ideálním výchozím bodem pro průzkum celé oblasti Severní Dalmácie. Nejbližším velkým městem je Zadar - důležitý dopravní uzel i město historie. Výletní lodě Vás z Biogradu snadno dopraví k nedalekému souostroví Kornati . Jen několik málo kilometrů se nachází další letoviska Pakoštane a Vodice . Za návštěvu stojí také vzdálenější historický Šibenik , ostrov Murter , malebný Primošten či národní parky – vodopády na řece Krka a NP Paklenica.

Apartmány pro 2-8 osob v soukromých vilách jsou zařízeny dle vkusu jednotlivých majitelů. Konkrétní informace o domě dostanete v místě ubytování.

Byty mají 1-3 ložnice, vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou a WC, balkon nebo terasu. Možnost klimatizace na vyžádání a za příplatek.
Ubytování: apartmány jsou standardně vybavené příslušným počtem lůžek, mají plně vybavené kuchyňky, koupelnu se sprchou a WC, balkón nebo terasa (u malých apartmánů možno dohromady pro více apartmánů), povlečení, ručníky, možnost parkování v zahradě nebo na ulici ).

Stravování : vlastní.

Služby, sport, zábava v okolí : tenisové centrum s 22 kurty (6 osvětlených), bazén u pláže (zdrama) , plážový volejbal, pošta, banka, ambulance, lékarna, restaurace, kavárny, pizzerie, taverny, přístav, půjčovna loděk, výlety.
Pláže: oblázková, částečně písčitá, lemovaná pinijemi.

Domácí mazlíček za příplatek 6 EUR na den - platba na místě

Klimatizace za příplatek 6 EUR na den - platba na místě

Poloha: 100 - 600 m od moře

Sport a zábava: tenis, šnorchlování, plážový volejbal, vodní sporty, bazén, půjčovna loděk.

domácí mazlíček na vyžádání 6 Eur/den - platba na místě
klimatizace na vyžádání 6 Eur/den - platba na místě