Biograd na Moru - Kornati hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Biograd na Moru - Kornati hotel ****

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Biogradu na Moru s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, cukrárna, bazén venkovní mořská voda, televizní místnost, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, café bar, tobogán, aquapark, bar u bazénu, internetový kout, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, jogging, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, kuželky, aerobic, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 7 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

U typu pokoje Premium Club: VIP služba navíc - denně zdarma nealkoholické nápoje z minibaru, varná konvice, sušenky, káva, čaj, župany a pantofle, balíček hotelové kosmetiky.

!! PRO TERMÍNY DO 1.7. SLEVA Z UBYTOVÁNÍ -15 % + dítě na přistýlce ZDARMA až do do 12 let (AKCIJA 1/2023)

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Kornati hotel: Hotel Kornati se nachází hned vedle hotelu Ilirija, přímo u pobřeží a od centra města je vzdálen cca 50 m.  Hotel je plně klimatizován. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové (single use), dvoulůžkové typu Comfort. S možností přistýlky pak typy Comfort Plus, Superior – u těchto pokojů přistýlky pouze pro děti 75x200 cm, typ Premium Club – zde přistýlky i pro dospělé osoby.  Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu, vysoušeč vlasů, minibar, trezor, klimatizaci, WI-FI. Pokoje Superior a Premium Club mají balkon na mořskou stranu. Pokoje Comfort a Comfort plus jsou bez balkonu na stranu do parku.

Hostům je k dispozici recepce, restaurace, lobby bar s terasou, směnárna, výtah, internetový kout, WI-FI, parkoviště (za poplatek), vnitřní bazén a wellness centrum Salvia v hotelu Ilirija, venkovní bazén u hotelu Adriatic. Pláže jsou oblázkové, písčité, betonové, vzdálené cca 50-100 m od hotelů. Další písečná pláž je vzdálena cca 300 m. Od hotelů byla podél pláží vybudována npromenáda, která vede až na nejznámější pláž Soline a dále k autokempu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka sportovní a rekreační zábavy: „aquatic centrum bazen“ (veřejný venkovní bazén, který je zároveň závodním bazénem), aqua park na moři, jumping park, aqua tobogán, dětské pískoviště, dětské hřiště. U bazénu je koktejl bar, snack bar, cukrárna, různé stánky. Je zajištěna sportovně-rekreační animace pro děti i dospělé, Ve vedlejším hotelu Ilirija je venkovní taneční terasa, kde hraje denně večer živá hudba. V komplexu je také "Lavender Lounge Bar", kde hraje DJ ve večerních hodinách.

Ke sportovnímu vyžití slouží sportovní centrum, potápěčské centrum, vzdálené cca 50 m, tenisové dvorce vzdálené cca 200 m, „aquatic centrum“ vzdálené 100 m, stezky pro cyklisty, cesty pro jogging, plážový volejbal, aerobik, minigolf, stolní tenis, hřiště pro míčové hry, kuželky. Uprostřed těchto hotelů je přístav (Marina Kornati) s technickými službami a servisem a je přizpůsobený pro kotvení člunů až 8 metrů. Pořádají se zde výlety do Šibeniku, NP Krka, na Vranské jezero, do Zadaru, do NP Kornati.

Destinace: Leží na pobřeží 28 km jihovýchodně od Zadaru. První zmínka o Biogradu jako chorvatském městě je z půlky desátého století. V jedenáctém století bylo sídlem chorvatských králů. V muzeu je malá sbírka předhistorických, antických a staro chorvatských památek. Známé jako turistický cíl s hezkými plážemi a velkými borovicovými háji. Biograd na Moru je moderní město s hotely, vilami, auto kempy, apartmány, restauracemi, obchody. Bohaté na ryby je jezero Vrana vzdálené 7 km. Kanál Pašman je ideální pro vodní sporty a potápění. Spojení: letiště je vzdáleno jenom 20 km, železniční nádraží v Zadaru a Benkovaci (19 km), autobusové nádraží je ve městě.