Bol - Borak Bluesun hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bol - Borak Bluesun hotel ***

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , bazén dětský, terasa, dětské hřiště, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, internet na recepci za poplatek.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, surf, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, petanque, mořské kajaky, škola potápění, posilovna.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ OD 1.8. DO 31.8.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15 % PRO TERMÍNY POBYTU OD 2.9. DO 16.9.2023 (LATE SUMMER -15%)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Borak Bluesun hotel: Bluesun hotel Borak se nachází přímo na mořském břehu, cca 50 m od oblázkové pláže. Do centra města Bol a na vyhlášenou pláž „Zlatni rat“ je to 10 minut pěší chůze.

Hotel se skládá z hlavní hotelové budovy a depandance. Hotel i depandance jsou zcela klimatizované. Nabízíme zde dvoulůžkové, jednolůžkové typu Classic a Standard. Pokoje mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Většina pokojů má balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky.

Hotel má recepci, směnárnu restauraci, aperitiv bar, internetový koutek, výtah, venkovní terasu, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a děti. Pro děti je zde dětské hřiště. Snídaně se servíruje přímo v hotelu Bluesun Borak, večeře v sousedním hotelu Bluesun Elaphusa, který je vzdálen cca 50 m.

V hlavní sezoně hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro dospělé i děti (mini klub, mini disco). Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové centrum s 26 dvorci, škola potápění, plážový volejbal, víceúčelové hřiště na míčové hry, petanque, půjčovna jízdních kol a kajaků, posilovna. Wellness centrum je v sousedním hotelu Elaphusa.  

Všechny pokoje prošly v roce 2022 rekonstrukcí.

Destinace: Jediné pobřežní sídlo v jižní části ostrova chráněné Vidovou gorou (778 m) a Draževim brdem (627 m). Bol je umístěn - oproti jiným pobřežním městům - na jižním zcela otevřeném pobřeží ostrova Brač. Mnoho civilizací, které prošli tímto ostrovem, zde zanechalo materiální i duchovní hodnoty, jejichž pozůstatky můžeme na Bolu nalézt i dnes. Město je obklopeno od východu k západu oblázkovými a písečnými plážemi v délce 15 km. Nachází se zde proslulá pláž Zlatni Rat (Zlatý Mys) což je 600 m dlouhý oblázkový poloostrov který je známý tím, že mění svůj tvar podle směru větru a mořských proudů. Ve všech turistických průvodcích je tato pláž řazena mezi 10 nejznámějších na světě. Bol je jedním z nejvíce navštěvovaných turistických středisek na Jadranu a úroveň hotelů a jejich služeb odpovídá tomuto zájmu. Bol je i významným tenisovým centrem s pravidelným pořádáním světového turnaje WTA kategorie žen. Samotné městečko je proslulé nejen svými plážemi, gastronomickými specialitami a bezpočtem restaurací, ale také svými kvalitními víny.