Bol - Zdravko vila - apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bol - Zdravko vila - apartmány v soukromí ***

Poloha: do 200 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínu 16.6.-23.6.2018 !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Typ ubytování : Vila Zdravko se nachází v centru cca 200 m od moře. Nabízíme zde ubytování ve 2. patře pro 2 a 4 osoby. Vila má vlastní parkoviště a je zde možnost bezplatného připojení k internetu.
1/2 studio č. 7 nebo č. 8 - 2. patro, balkon s pohledem do zahrady, typ studio (vše v jedné místnosti) 2 lůžka, kuchyňský kout, sociální zařízení.
1/2 studio č. 9 - 2. patro, balkon s pohledem na moře, typ studio (vše v jedné místnosti) 2 lůžka, kuchyňský kout, sociální zařízení, klimatizace, SAT/TV.
1/4 apartmán č. 10 - 2. patro, terasa s pohledem na moře, dvě ložnice, kuchyň s jídelnou, sociální zařízení, klimatizace, SAT/TV.
Doplňující informace k autobusové dopravě: cena je včetně trajektových lístků a transferu - přestup na trajekt v přístavu Split, autobus na ostrov Brač nezajíždí, trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, transfer z přístavu Supetar (o.Brač) je zahrnut v ceně a je zajištěn os.autem/mikrobusem do ubytovacího zařízení chorvatskými partnerskými společnostmi dle smlouvy s CK