Božava - Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pavilóny Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Božava - Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon ***

Rybářská obec Božava je situována na nejsevernějším cípu ostrova. Jedná se o oblíbený jachetní přístav, dává dobré podmínky k potápění. Má jedinečnou polohu díky svojí blízkosti ke dvěma národním parkům - Kornati a Telaščica. Obklopuje ji nádherná příroda, je oázou klidu. Pláže tu jsou především skalnaté, betonové, též 2 km vzdálená oblázkovo-písčitá v zátoce Sakarun na západě ostrova, dobře vybavená k trávení volného času včetně půjčovny vodních rekvizit a možnosti občerstvení, dostupná též turistickým vláčkem.

Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Dugi Otok nezajíždí, trajektem z přístavu Zadar-Gaženica cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Brbinj do místa ubytování na ostrově Dugi Otok je zahrnut v ceně, je zajištěn mikrobusem, osobním autem chorvatskými partnerskými společnostmi, taxi službou.

Upozorňujeme na delší čekací dobu ohledně přestupu na trajekt z důvodu brzkého příjezdu autobusu do přístavu (ještě v nočních hodinách), první trajekt jede až v 8:00 hod ráno, to samé platí o cestě zpět, nástup do autobusu je opět v nočních hodinách.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, pizzerie, trezor na recepci , bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, kavárna, terasa, jacuzzi venkovní, dětské hřiště, sauna, stánek s novinami, masážní salón, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: fitness studio, tenisové dvorce, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, škola potápění.

Děti do 3 let na přistýlce se 2 dospělými osoby (na předchozí vyžádání) nebo na řádném lůžku s 1 dospělou osobou - ZDARMA !!!

První dítě do 12 let ZDARMA - cena platí pouze při obsazení 1/2+1 pokoje 2 dospělými osobami a 2 dětmi.

Neomezené nápoje k večeři.

Check in až od 16:00 hod.


SLEVA 10% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 10% v termínech 20.5.-10.6. a 9.9.-30.9.2023 !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon

Hotelový komplex Božava nese stejné jméno jako místní vesnice. Ta zaujímá jednu polovinu zálivu, druhou polovinu potom hotelová část. Hotelový resort zahrnuje: Pavilonový hotel Lavanda***, Pavilony Agava a Mirta s rodinnými pokoji *** (součástí hotelu Lavanda), Hotel Maxim****, konobu (stylovou restauraci) Kadulja. Podrobné popisy viz. níže. 

HOTEL LAVANDA*** – BOŽAVA (OSTROV DUGI OTOK)

Hotel je pavilonového typu. Má 3 samostatné pavilony. Nachází se v borovém lese přímo u moře. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a jednolůžkové. Mají balkon s pohledem na moře, klimatizaci, SAT/TV, telefon, malou ledničku, vysoušeč vlasů. Trezor na recepci za poplatek.

Hostům všech pavilonů ( Lavanda - tato šňůra zájezdů, Agava a Mirta) je k dispozici: centrální recepce, směnárna,  klimatizovaná restaurace s velkou terasou, restaurace á la carte, kavárna, cukrárna, coctail bar, obchod se suvenýry a tiskem, venkovní bazén se sladkou vodou, fitness&wellnes centrum (masáže, sauna, tělocvična, vířivka). WI-FI připojení k internetu je bezplatné v okolí recepce. Středisko organizuji jednou týdně Dalmatinský večer s místními specialitami a živou hudbou (klapa).

Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce s nočním osvětlením, půjčovna loděk, jízdních kol, skútrů, stolní tenis. Je zde škola potápění, potápěčské centrum, dětské hřiště s velkým dětským hradem a bazénem.

Podél hotelového komplexu i celého města jsou pláže tvořené plochými skalami s betonovými i dřevěnými platy na slunění, přímo před hotely po žebříku. Pěší promenádou borovým lesem můžete dojít k malým přírodním oblázkovým zátokám, větší oblázková pláž Opatičina je vzdálena cca 150 m od komplexu, zde si můžete užít koupání i hru na basketbalovém/volejbalovém hřišti. Ve vzdáleosti necelých 5 km se na druhé straně ostrova nachází nádherná a plně vybavená pláž Sakarun, jež je tvořena oblázky, zatímco moře má jemný bílý písek, který mu dodává zvláštní azurově modrou barvu.  Moře je extrémně mělké, díky čemuž je pláž vhodná pro rodiny s malými dětmi. Zátoka Sakarun je díky své biologické rozmanitosti důležitou krajinnou oblastí Chorvatské republiky.

Upozornění: Bazén u hotelu Maxim mohou využívat jen hosté ubytovaní v hotelu Maxim. Bazén u hotelu Lavanda mohou využívat všichni hosté komplex