Brela - Brela - vila JARDULA

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Brela - Brela - vila JARDULA

Villa Jardula se nachází v klidné části Brely zvaná Jardula, vzdálena od moře cca 80 metrů, přístup k moři od vily je po schodech ( není  vhodné pro špatně chodící osoby )

Většina apartmánů (studia) jsou ve druhém patře a všechny mají balkon. Jedno studio je ve třetím patře a má velkou terasu směrem na moře. Vila je postavena ve svahu nad mořem, nedaleko hezkých oblázkových pláží, přístup po schodech. Do centra Brely je to pěšky klidnou chůzí 45 minut. Parkování je zajištěné nad apartmánem (zdarma). Všechna studia a apartmán jsou klimatizované, platba na místě 4 EUR/den. Wifi je zdarma.

Ubytování:

APT 4+1 č.1- dva dvoulůžkové pokoje, z toho v jednom je možnost přistýlky, jeden pokoj má balkon s pohledem do zeleně, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Apartmán je možný využít pro 4 nebo 5 osob.

Studio  2+1  č.2 a 3 - jedna místnost s třemi lůžky, kuchyňský kout, velký balkon s výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 2 nebo 3 osoby.

Studio 2+2 č.4 - jedna místnost s dvěma lůžky + rozkládací gauč vhodný pro 2 děti nebo jednu dospělou osobu, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 3 nebo 4 osoby.

Studio 2+1 č.5 - jedna místnost s dvěma lůžky  + rozkládací gauč pro 1 osobu, kuchyňka je naproti pokoji přes chodbičku, sprcha, WC, TV, malý balkon s pohledem do zeleně a na sousední apartmán, stůl a židle na balkoně

Studio 2+1 č.6 - jedna místnost s dvěma lůžky  + rozkládací křeslo, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV,  velká tereasa s výhledem na moře, stůl a židle na terase

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: klimatizace.