Brela - Soline Bluesun hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Brela - Soline Bluesun hotel ***

Všechny pokoje prošly v roce 2022 rekonstrukcí. V nabídce jsou dvoulůžkové pokoje Standard s balkonem a dvoulůžkové pokoje Superior s možností přistýlky s balkonem na mořskou stranu.

Pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, telefon, minibar a vysoušeč vlasů.

K relaxaci je zde krytý bazén a jeskyně Bluesun. Díky hydromasážním tryskám a vodním kaskádám osvětleným měnícími se barvami, má jeskyně Bluesun terapeutický účinek. Radost z relaxace doplňují hydromasážní lavice, které poskytují úlevu od stresu a mají revitalizační účinek na tělo. Můžete relaxovat na terase u krytého bazénu nebo si vychutnat hydromasážní vodopád. A také absolvovat jednotlivé procedury, které jsou založeny na aromatických středomořských bylinách a terapeutické mořské soli. Dopřejte si jednu z exotických a jedinečných, jako je ošetření teplou čokoládou nebo masáž horkými kameny. Můžete si vybrat mezi řadou sportovních a klasických masáží, stejně jako speciální zeštíhlující kúry nebo masáže na celulitidu a omlazení (vše za poplatek).

Ke sportovnímu využití jsou zde tenisové kurty, stolní tenis, golfový simulátor, kulečník, fitness, dále wellness a Spa centrum - sauna, pára (vše za poplatek).

Soline Bluesun hotel polopenze

Bluesun hotel Soline, který je umístěn přímo na pobřeží, se nachází v centru letoviska Brela. Hotel je zcela klimatizován. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové typu Standard, Superior. Pokoje mají SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Přistýlka je možná pouze u pokojů Superior. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky.

Klientům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, výtah, aperitiv bar, bar u bazénu, internetový koutek, venkovní terasa, wellness a fitness centrum, vnitřní bazén, venkovní bazén pro dospělé a děti, parkoviště. V hlavní sezoně hotel zajišťuje zábavné a sportovní animace pro děti i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží v blízkém okolí hotelu tenisové kurty, minigolf, stolní tenis. 

Oblázková pláž, která je obklopena borovicemi je vzdálena cca 20 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži bohatá nabídka místních vodních sportů. V blízkosti hotelu se nachází slavná pláž Punta rata, které byla udělena první Modrá vlajka v Chorvatsku, a známý kamen Brela, který je symbolem tohoto letoviska.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, bazén vnitřní, bazén venkovní, wellness centrum, terasa, dětské hřiště, sauna, turecká koupel, parkování, recepce centrální, solárium, zahrada.

Sport a zábava: stolní tenis, minigolf, vodní sporty, kulečník.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ OD 1.8. DO 31.8.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15 % PRO TERMÍNY POBYTU OD 9.9. DO 16.9.2023 (LATE SUMMER -15%)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Soline Bluesun hotel: Hotel se nachází v mírném svahu nad oblázkovou pláží a pobřežní promenádou, cca 200 m od centra města Brely.

Nádherná oblázková pláž s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, přístup na pláž je přes pobřežní promenádu.

Hostům je k dispozici vstupní hala, recepce, směnárna, restaurace, 2 bary, kavárna, snack bar.

Wi-Fi v prostorách hotelu zdarma; za poplatek internetový koutek, kadeřnictví, lékařská služba na vyžádání. Celoročně otevřený bazén s oddělenou částí pro děti, krytý bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (omezený počet).

Destinace: Brela je letovisko ležící na Makarské riviéře 46 km jihovýchodně od Splitu na úpatí Biokova. Brela patří k nejvyhledávanějším turistickým střediskům v Dalmácii. Dlouhé oblázkové pláže, křišťálové moře, borový les a olivové háje jsou zárukou příjemné dovolené zvláště pro rodiny. Toto rybářské město s malými  kavárničkami, hospůdkami a bary dýchá přátelskou atmosférou. Turistické objekty jsou situovány mimo město mezi bujnou zeleň. V tomto letovisku nabízí naše CK ubytování v krásných přímořských vilách, převážně nových.