Chorvatsko - Národní Parky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Chorvatsko - Národní Parky

Pobyt u moře s výlety s ubytováním v Primoštenu v oblíbeném hotelu Zora. Objevte s námi starobylý Primošten a národní parky Chorvatska. Atraktivní a pohodový zájezd za poznáním nejen jedinečných NP Chorvatska, ale i nádherného kaňonu řeky Zrmanja, kde se vrátíme do doby natáčení filmů o Vinnetouovi. Kulturní bohatství země nám představí historický Šibenik, Zadar, jedinečný Split nebo Trogir. Celý zájezd bude umocněn pobytem ve středověkém Primoštenu, který se pyšní jedněmi z nejkrásnějších pláží Chorvatska. Náš hotel leží na jednom z poloostrovů městečka a je ze tří stran obklopený mořem a širokou dlouhou oblázkovou pláží s pozvolným vstupem do moře přímo před hotelem.

NP Plitvická jezera – Primošten – Šibenik – NP Krka – kaňon řeky Zrmanja – Zadar – Trogir – Split – NP Kornati – NP Paklenica

Doprava: autokarem

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Ubytování: různé

Hotel Zora*** se nachází ve stínu borovic na poloostrově Raduča v oblíbeném letovisku Primošten, přímo u oblázkové pláže. Hotel disponuje restaurací a venkovní terasou (výborná kuchyně je umocněna snídaněmi i večeřemi téměř na břehu moře), barem a kavárnou s vyhlídkovými terasami, dále nabízí moderní zařízení fitness, venkovní bazén, sportovní aktivity a animační programy pro dospělé i děti. U hotelu se nachází 800 m dlouhá promenáda, historické centrum města je vzdálené 500 m. Jedno z našich nejoblíbenějších ubytovacích zařízení.
V případě vašeho zájmu je možné v Primoštenu k tomuto zájezdu zajistit ubytování v apartmánech s vlastním stravováním . Program zájezdu zůstává stejný, typ apartmánu a cena na vyžádání v CK Redok Travel.

hotel ***

UBYTOVÁNÍ
- 7x ubytování, Primošten - hotel Zora*** - 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím, balkon či terasa
- Hotel Zora*** se nachází ve stínu borovic na poloostrově Raduča v oblíbeném letovisku Primošten, přímo u oblázkové pláže. Hotel disponuje restaurací a venkovní terasou (výborná kuchyně je umocněna snídaněmi i večeřemi téměř na břehu moře), barem a kavárnou s vyhlídkovými terasami, dále nabízí moderní zařízení fitness, venkovní bazén, sportovní aktivity a animační programy pro dospělé i děti. U hotelu se nachází 800 m dlouhá promenáda, historické centrum města je vzdálené 500 m. Jedno z našich nejoblíbenějších ubytovacích zařízení.
- V případě vašeho zájmu je možné v Primoštenu k tomuto zájezdu zajistit ubytování v apartmánech s vlastním stravováním. Program zájezdu zůstává stejný, typ apartmánu a cena na vyžádání v CK Redok Travel.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
7x polopenzi formou bufetu v restauraci, jejíž součástí je i venkovní terasa. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. den: V odpoledních hodinách odjezd z republiky.
2. den: Národní park PLITVICKÁ JEZERA (UNESCO), nádhera tyrkysových jezer propojených řadou peřejí a vodopádů, dolomitové údolí, to vše nás zavede do doby natáčení filmů o Vinnetouovi. Ubytování v Primoštenu, v hotelu Zora, nádherné pláže a moře.
3. den: Pobyt u moře , individuální volno v oblíbeném a malebném starém rybářském městečku PRIMOŠTEN , středověké uličky, jimž vévodí zvonice kostela sv. Jiří s panoramatickými výhledy, krásné koupání a pláže přímo u hotelu.
4. den: Historický ŠIBENIK , katedrála sv. Jakuba (UNESCO), bludiště místních uliček a náměstíček, pevnosti sv. Michala a Barone. Pokračujeme do Národního parku KRKA , podobně jako Plitvická jezera je i zdejší park krasového původu, údolí řeky Krka s peřejemi a jezírky, vodopád Skradinski buk , 800 m dlouhé kaskády tvořené 17 peřejemi.
5. den: Pobyt u moře , individuální volno, odpoledne pro zájemce možnost návštěvy místního vinařství s ochutnávkou místních produktů.
6. den: Ráno odjezd do oblasti jižního Velebitu - nádherný kaňon Vinnetouovy řeky ZRMANJA , vysoký až 200 m je jedním z nejvzácnějších krasových útvarů v zemi a rozhodně stojí za návštěvu, vždyť právě zde se natáčely příběhy legendárního Vinnetoua. Fakult. vyhlídková plavba lodí , která připomíná severské fjordy, typická krasová řeka, laguny, vysoké skalní stěny. Odpoledne historické město ZADAR , prohlídka města s průvodcem a volný čas k návštěvě kostelů, rotundy sv. Donata nebo uměleckého muzea u kostela Panny Marie, archeologického muzea.
7. den: Navštívíme TROGIR a centrum dalmatské pobřežní oblasti město SPLIT , historické jádro, palmami lemovaná promenáda, Diokleciánův palác (UNESCO) - jedna z nejimpozantnějších římských památek, Zlatá brána, Papaličův palác aj., individuální volno, posezení v četných kavárničkách na promenádě. Návrat na hotel.
8. den: Pobyt u moře nebo fakult. lodní výlet k souostroví NP KORNATI , 147 převážně neobydlených ostrůvků a útesů vytvořilo nejhustší souostroví v Jaderském moři, překrásné přírodní scenérie.
9. den: Dopoledne odjedeme z Primoštenu do nedalekého NP PAKLENICA , strmé vrcholky Velebitského masívu ční vysoko nad úrovní moře. Prohlídka nejpřitažlivější části parku, kaňony řek Velká a Malá Paklenica . V pozdních odpoledních hodinách odjezd do ČR.
10. den: Návrat do ČR v ranních hodinách.