Čiovo - Čiovo-Villa Malo More - 5 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Čiovo - Čiovo-Villa Malo More - 5 nocí, příjezd denně

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: restaurace, bar, parkoviště, obchod, garážové stání.

Sport a zábava: tenis, potápění, půjčovna kol, fitness, vodní sporty.

možnost parkování v garáží za 10 Eur/den
možnost dokoupení stravování

Pláž: oblázková , 20 m : Villa Malo More ** se nachází v městečku Arbanija na ostrově Čiovo.
Čiovo je ostrov nacházející se ve střední Dalmácii. S městem Trogir (UNESCO) je spojený pohyblivým mostem. Na celkové rozloze ostrova 28,8 km se nachází několik obcí: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo. Protože je ostrov Čiovo svým způsobem prodloužení města Trogiru, nabízí množství možností pro odpočinek, rekreaci a koupání a také četné historické památky.
Nově postavená vila- aparthotel se nachází v první řadě u moře, zhruba 20 m od pláže. Hostům jsou k dispozici klimatizované apartmány pro 2-6 osob s možností dokoupení polopenze. Villa Malo More je vhodným místem pro strávení rodinné dovolené, ale i pro skupiny až 100 osob. V blízkosti apartmánů se nachází fitness centrum, tenisové kurty a škola potápění.
Vybavení aparthotelu : restaurace, lounge bar, garáž , parkování, mini market, praní a žehlení prádla
Ubytování : Všechny apartmány jsou klimatizované, mají balkon, SAT/TV, rádio a WiFi připojení. Každý apartmán má zajištěno 1 parkovací místo nebo si můžete za poplatek zaparkovat auto do garáže.
Apt 2+( 1+1) (50 m 2 ) - ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s možností 2 přistýlek ve formě rozkládacího lůžka (vhodné pro 1 dospělou osobu + 1 dítě do 12ti let), plně vybavený kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WCí, terasa s výhledem na moře.
Apt 4+(1+1) (70 m 2 ) - ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 oddělenými lůžky, obývací pokoj s možností 2 přistýlek (vhodné pro 1 dospělou osobu + 1 dítě do 12ti let nebo 2 děti do max. 16ti let), plně vybavený kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, terasa s výhledem na moře.
Stravování: bez stravy, možnost dokoupení polopenze za 530 Kč/osobu/den, plné penze za 860 Kč/osobu/den nebo snídaní za 200Kč/osobu/den, děti 2-9,99 let mají polopenzi za 330 Kč/osobu/den
Sport a zábava : poblíž tenisové kurty, fitness centrum, škola potápění, půjčovna skútrů a kol, možnost lodních výletů na ostrovy Hvar, Brač , Korčula a Vis, výletů do historických měst Trogiru, Splitu, Šibeniku a Zadaru či na vodopády Krka
parkování v garáži 10 Eur/den - platba na místě
možnost pronájmu kola za 14 Eur/den - platba na místě
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 5% PŘI REZERVACI DO 28.2.2018 A 100% PLATBĚ DO 15.3.2018