Cres - Kovačine mobil home ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Cres - Kovačine mobil home ***

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, cukrárna, restaurace à la carte, dětské hřiště.

Sport a zábava: hřiště na volejbal, hřiště na košíkovou, animace pro děti, animace pro dospělé, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, ranní gymnastika, škola potápění.

1/4+2 mobilní chata - cena je za 4 osoby, v chatě je možné za příplatek ubytování 5. a 6. osoby.

1/2 chata - cena je za 2 osoby, v chatě je možné za příplatek ubytování 3.osoby - pouze dítě do 12 let.

Domácí zvíře do 24.6. a od 26.8.2023 - ZDARMA.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 1.7. a od 26.8.2023 !

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Kovačine mobil home: Kemp Kovačine se nachází v blízkosti městečka Cres a je to největší turistické středisko na ostrově Cres. Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách pro 2-6 osob.

Family 1/4+2 mobilní chata má vybavený kuchyňský kout, dvě ložnice, klimatizaci, zahradní nábytek před chatou. V 1/4+2 chatě je možné za příplatek ubytování 5. a 6. osoby. Twin 1/2 mobilní chata má vybavený kuchyňský kout, ložnici, klimatizaci, zahradní nábytek před chatou. Oba MH jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC. V 1/2 chatě je možné za příplatek ubytování 3. osoby (pouze dítě do 12 let).

NOVĚ PRO SEZÓNU 2023 nabízíme mobilní dům typu FAMILY PLUS pro 4-6 osob v textilní části kempu, se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem. Vzdálenost od pláže je cca 120-230 m. Plocha 24 m2. Dvě samostatné ložnice (jedna s manželskou postelí a druhá s patrovou postelí a 1 samostatným lůžkem). Kuchyně a jídelna, vlastní sprcha/WC, parkoviště. Mobilní domy jsou vybaveny: klimatizací, ložním prádlem, kuchyňským nádobím, zahradním stolem a židlemi před domem, ručníky nejsou v ceně.

Možné připojení na Wireless.

Vzdálenost MH pro 4-6 osob od pláže je do cca 230 m a jsou v textilní části kempu. Hostům je k dispozici restaurace, pizzerie, cukrárna, venkovní bazén (v době provozu), dětské hřiště. V komplexu je animátorský tým, který zajišťuje sportovně-rekreační zábavu pro děti a dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště na volejbal, ranní gymnastika, škola potápění, půjčovna jízdních kol, lodiček a nabídka místních vodních sportů. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 60 m od kempu. Pláž je vhodná pro děti. Podél pobřeží jsou rozmístěna menší betonová úvaziště pro loďky a čluny.

Destinace: Ve starobylém městečku Cres , které tvoří administrativní centrum ostrova Cres, žijí trvale necelé tři tisícovky obyvatel.  Rozkládá se kolem stejnojmenného zálivu, nová část mimo městské hradby, ze kterých se zachovalo cca. 200 m i se dvěma  obrannými věžemi. Centrum historických památek i nočního života tvoří vnitřní přístav Mandrać, kde kotví spousta menších loděk a člunů. Najdete zde bezpočet zachovalých historických staveb (např. Městská brána - Gradska vrata; městská lodžie, špýchar, goticko-renesanční  palác Arsan, v němž je i městské muzeum, kostel Sv. Marije, kostelík patrona Cresu – Sv. Sidara. Doporučujeme popojít k františkánskému klášteru, kousek za městem směrem na východ, kde je uložena významná chorvatská památka, hlaholský misál, nejstarší  tištěná kniha v Chorvatsku (Senj, r. 1494). Ve městě je bezpočet vináren, cukráren, kaváren, restaurací, obchůdků, pořádají se zde koncerty, vystoupení zábavních umělců, výstavy, koncerty.  Pláže v okolí města jsou krásné, oblázkové a štěrkové, s postupným vstupem do vody, vhodné  pro děti. U kempu Kovačine je část pláže vyhrazená pro nudisty.