Crikvenica - Esplanade Boutique hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Crikvenica - Esplanade Boutique hotel ****

Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města  Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, restaurace á la carte, terasa, internet na recepci za poplatek, výtah, parkování, recepce centrální, centrum města.

Sport a zábava: stolní tenis, hřiště na volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, vodní sporty.

Dětská postýlka pro dítě do 6 let (na vyžádání) - ZDARMA.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 5.10. DO 5.11.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 20% V TERMÍNECH 7.10.-4.11.2023 (AKCIJA 73) !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 5.10. DO 5.11.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15% V TERMÍNECH 4.11.-2.12.2023 (AKCIJA 73) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Esplanade Boutique hotel

Hotel Esplanade se nachází na pobřežní promenádě podél hlavní městské pláže cca 800 m od centra Crikvenice. Hotel se skládá ze dvou částí, jedna je původní v mediteránském stylu z 30. let minulého století a je spojená s přístavbou moderního pavilonu.

Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové (některé s možností přistýlky) a čtyřlůžkové. Mají SAT/TV, telefon, minibar, trezor, klimatizaci, WI-FI. Ubytování je možné se snídaní nebo s polopenzí za doplatek.

Pláže jsou oblázkové, pod hotelem je placená městská pláž a cca 100 m od hotelu pláž Balustrada, jsou oddělené pobřežní promenádou.

Hostům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, prostorná venkovní terasa s hudebními večery, venkovní vyhřívaný bazén, wellness, parkoviště za poplatek (omezený počet). Sportovní vyžití dle místní bohaté nabídky v blízkosti – hřiště pro basketbal, volejbal, minigolf, stolní tenis, vodní sporty.