Crikvenica - Selce - Slaven hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Crikvenica - Selce - Slaven hotel ***

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, terasa, dětské hřiště, tobogán, parkování, večerní hudba, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, vodní sporty.

První dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

DÍTĚ DO 3 LET - ZDARMA (spí s rodiči nebo v dětské postýlce, která je na vyžádání).

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15 % V TERMÍNECH 10.9.-1.10. PŘI ZAKOUPENÍ DO 20.9.2022 (AKCIJA 14)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Slaven hotel: Hotel Slaven se nachází v centru městečka Selce, cca 2 km jižně od města Crikvenica. Je dvoupatrový, bez výtahu, zcela klimatizovaný. Pokoje jsou jednolůžkové (single use), dvoulůžkové s možností přistýlky, mají SAT/TV, telefon, WI-FI, koupelnu, klimatizaci. Balkon mají jen některé pokoje.

Hostům je k dispozici recepce, restaurace s venkovní terasou, restaurace á la carte, aperitiv bar, trezor na recepci (za poplatek), taneční terasa s hudebními večery, TV salon, parkoviště.

U hotelu je dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf. Pláže jsou oblázkové a betonové, vzdálené cca 100-300 m od hotelu. Na pláži je malý tobogán a bohatá nabídka místních vodních sportů, v blízkosti potápěčské centrum. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Destinace: Přímořské městečko Selce ležící cca 2km jižně od Crikvenice na pobřeží Vinodolského průlivu. S Crikvenicí je spojeno promenádní cestou, po které jezdí i turistický vláček. Ná podobné přírodní podmínky jako Crikvenice, je ovšem skromnější. Na plážích jsou drobné oblázky a písek, pozvolný přístup do moře, vhodný pro děti. Pláž Poli mora a pláž před hotelem Varaždin byly vyznamenány tzv. Modrou vlajkou. Turistům se nabízí množství obchodů, restaurací i kaváren. Jde o příjemné letovisko uprostřed zeleně.