Dubrovník - Valamar Club Dubrovnik hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dubrovník - Valamar Club Dubrovnik hotel ***

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén dětský, terasa, dětský klub, dětské hřiště, bar u bazénu, dětská herna, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

Dítě do 5 let na přistýlce se 2 dosp. os. v 1/2 pokoji - ZDARMA.

Dítě do 14 let (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami v 1/4 pokoji Classic Family BP - ZDARMA !!!

1/4 pokoj Classic Family BP má 2 dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Valamar Club Dubrovnik hotel ***

Club Dubrovník Sunny Hotel by Valamar se nachází v klidné přírodě poloostrova Babin kuk a 6 km od historického centra Dubrovníku, 200 m od pláže, v blízkosti hotelu Tirena. Od hotelu je oblázková pláž Coral Beach Club 200 m pláž Copacabana 150 m, Val President Relax pláž 200 m. U hotelu je sladkovodní venkovní bazén s odděleným dětským bazénem (700 m2), lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma).

Plná penze se odehrává v prostorné hotelové restauraci. Užívat si můžete otevřenou terasu obklopenou zelení s výhledem na moře. Kromě chorvatské a světové kuchyně si též můžete zajistit vegetariánské menu, speciální menu pro diabetiky na přání, obědový balíček (nutno nahlásit den předem), na vyžádání studená večeři. Večeře jsou organizovány ve dvou termínech pro zajištění více pohodlí a bezpečnosti hostů.

Hotel též disponuje lobby barem (8:00 do 23:00) a barem u bazénu.

Nabízíme zde tyto typy pokojů:

Klasický dvojlůžkový pokoj 19m2 – výhled do parku bez balkonu

Klasický dvojlůžkový pokoj 19 m2 - balkón / terasa , výhled do parku

Superior dvojlůžkový pokoj 19 m2 – balkón, strana k moři

Všechny pokoje jsou pro max. počet 3 osob a mají 2 lůžka buď double nebo twin + pohovku, koupelnu s vanou, klimatizaci, minibar, satelitní TV, trezor, fén, telefon, Wi-Fi

Klasický rodinný pokoj 38 m2– balkón / terasa, výhled do parku

Pokoje jsou pro max. počet 4 osob a mají 2 samostatné 2-lůžkové ložnice se spojovacími dveřmi, , 2 koupelny s vanou/sprchou, klimatizaci, minibar, satelitní TV, trezor, fén, telefon, Wi-Fi.

Všechny pokoje mají na pokojích rodinnou sadu: dětský kartáček a pasta, dětské mýdlo, sada her (obrázková knížka, omalovánky pastelky, míče...)

Sportovní vyžití (některé za příplatek): tenisové kurty, běžecké a pěší stezky, sportovní centrum pro vodní sporty a potápění se nachází na pláži Val President Relax a nabízí potápění na atraktivních místech, kurzy potápění, potápění bez výstroje, pronájem vybavení a různé vodní sporty (parasailing, vodní lyžování, jízda na banánu, wakeboard), jízda na kajaku, na šlapadle, pronájem jízdních kol,

možnost využívat sportovní hřiště: plážový volejbal, házená, badminton, basketbalové hřiště, malá kopaná (futsal)a stolní tenis, potápěčské centrum – půjčovna vybavení, plnění lahví, výletní loď/člun, půjčovna šlapadel a motorových člunů, jízda na „banánu“, vodní lyžování, parasailing.

Stay Fit – program rekreace, fitness a cvičení pro všechny generace.

Pro rodiny s dětmi je k dispozici Maro club určený pro děti od 3 do 12 let s dětskou hernou a dětským hřištěm. Dětské programy: Maro večerní zábava – Maro disco, Maro party, noc animáků.

Wow Wow Pet Friendly holiday – vybavení pro domácí mazlíčky (snack, hračka, miska, místní průvodce pro dovolenou s domácím mazlíčkem) dostupné ve vybraných pokojích od 01.05.2022

Luxusní wellness centra v nedalekých hotelech Dubrovnik President Valamar Collection, Valamar Lacroma Dubrovnik a Valamar Argosy.

CLUB DUBROVNÍK SUNNY HOTEL BY VALAMAR JE JEDINÝ RODINNÝ KLUBOVÝ HOTEL V DUBRNÍKU. V TOMTO HOTELU SPOUSTA ZÁBAVY PRO VAŠE DĚTI!

Město, významný osobní přístav a jedno z nejnavštěvovanějších turistických míst na chorvatském Jadranu. Patří mezi nejcennější památkové komplexy v jihovýchodní Evropě, proto byl již v r. 1970 zařazen do celosvětového seznamu kulturního dědictví organizace UNESCO. Ve městě je stálé divadlo, symfonický orchestr, komorní hudební tělesa, jsou tu významná muzea a galerie. Pro zdejší podnebí jsou příznačná teplá dlouhá suchá léta a mírné zimy. Vyniká též zvlášť bohatou vegetací svých parků, zahrad a veřejných prostranství. Kromě malého městského přístavu je zde hlavní přístav na předměstí Gruž (trajektové linky, lodní linky). Je tu jachtařská marina Dubrovník a další marina je u obce Komolac. Je i centrem sportů, zejména vodních (především na poloostrově Lapadu západně od starého města).