Dubrovník - Tirena Sunny By Valamar hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dubrovník - Tirena Sunny By Valamar hotel ***

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén dětský, bar u bazénu, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami v 1/4 pokoji Classic Family BP - ZDARMA !!!

1/4 pokoj Classic Family BP má 2 dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Tirena Sunny By Valamar hotel ***

Tirena Sunny Hotel by Valamar se nachází v klidné přírodě poloostrova Babin kuk a 6 km od historického centra Dubrovníku, 200 m od pláže. Od hotelu je oblázková pláž Coral Beach Club 200 m pláž Copacabana 250 m, Val President Relax pláž 250 m. U hotelu je venkovní bazén pro dospělé se swim-up barem a dětský bazén.

Polopenze se odehrává v hotelové bufetové restauraci s rozmanitou nabídkou, speciálním menu pro vegetariány nebo diabetiky a večerním show cookingem. V hotelové restauraci je večeře organizována ve dvou termínech, pro zajištění většího pohodlí a bezpečnosti hostů. Dále je hostům k dispozici lobby bar, snack Bar Maro u bazénu s nabídkou lehkého a chutného občerstvení a různých nápojů Kromě na terase si můžete objednat nápoj také ve swim up baru a vychutnat si svůj oblíbený koktejl přímo v bazénu.

Wow Wow Pet Friendly holiday – vybavení pro domácí mazlíčky (snack, hračka, miska, místní průvodce pro dovolenou s domácím mazlíčkem) dostupné ve vybraných pokojích od 01.05.2022

Nabízíme zde tyto typy pokojů:

Klasický dvojlůžkový pokoj 24 m2 – výhled do parku bez balkonu

Klasický dvojlůžkový pokoj 24 m2 - balkón / terasa , výhled do parku

Superior dvojlůžkový pokoj 24 m2 – balkón, strana k moři

Všechny pokoje jsou pro max. počet 3 osob a mají 2 lůžka buď double nebo twin + pohovku, koupelnu s vanou, klimatizaci, minibar, satelitní TV, trezor, fén, telefon, Wi-Fi

Klasický rodinný pokoj 48 m2– balkón / terasa, výhled do parku

Pokoje jsou pro max. počet 4 osob a mají 2 samostatné 2-lůžkové ložnice se spojovacími dveřmi, , koupelnu s vanou, klimatizaci, minibar, satelitní TV, trezor, fén, telefon, Wi-Fi +rodinnou sadu: dětský kartáček a pasta, dětské mýdlo, sada her (obrázková knížka, omalovánky pastelky, míče...)

Sportovní vyžití (některé za příplatek): tenisové kurty, běžecké a pěší stezky, sportovní centrum pro vodní sporty a potápění se nachází na pláži Val President Relax a nabízí potápění na atraktivních místech, kurzy potápění, potápění bez výstroje, pronájem vybavení a různé vodní sporty (parasailing, vodní lyžování, jízda na banánu, wakeboard), jízda na kajaku, na šlapadle, pronájem jízdních kol, možnost využívat sportovní hřiště v rámci hotelu Club Dubrovnik Sunny: plážový volejbal, házená, badminton, basketbalové hřiště, malá kopaná (futsal)a stolní tenis, potápěčské centrum – půjčovna vybavení, plnění lahví, výletní loď/člun, půjčovna šlapadel a motorových člunů, jízda na „banánu“, vodní lyžování, parasailing.

Pro děti od 3 do 12 let je zde Maro Club (v sousedním Club Dubrovnik Sunny Hotelu), večerní živá hudba 2x týdně.

Luxusní wellness centra v nedalekých hotelech Dubrovnik President Valamar Collection, Valamar Lacroma Dubrovnik a Valamar Argosy.

Tirena Sunny Hotel by Valamar  nabízí pobyt v klidné přírodě poloostrova Babin kuk a odpočinkovou dovolenou v blízkosti historického města Dubrovníku jak pro dvojice, tak rodiny s dětmi.

Město, významný osobní přístav a jedno z nejnavštěvovanějších turistických míst na chorvatském Jadranu. Patří mezi nejcennější památkové komplexy v jihovýchodní Evropě, proto byl již v r. 1970 zařazen do celosvětového seznamu kulturního dědictví organizace UNESCO. Ve městě je stálé divadlo, symfonický orchestr, komorní hudební tělesa, jsou tu významná muzea a galerie. Pro zdejší podnebí jsou příznačná teplá dlouhá suchá léta a mírné zimy. Vyniká též zvlášť bohatou vegetací svých parků, zahrad a veřejných prostranství. Kromě malého městského přístavu je zde hlavní přístav na předměstí Gruž (trajektové linky, lodní linky). Je tu jachtařská marina Dubrovník a další marina je u obce Komolac. Je i centrem sportů, zejména vodních (především na poloostrově Lapadu západně od starého města).