Falkensteiner Family Hotel Diadora, Punta Skala

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ****+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Falkensteiner Family Hotel Diadora, Punta Skala

Zrušení je možné až do 21 dní před příjezdem !

Možnost autobusové dopravy !

Falkensteiner Family Hotel Diadora se nachází na poloostrově Punta Skala asi 1 km od centra Petrčane, přímo u pláže (přírodní chorvatská pláž) s fantastickým výhledem na Jaderské moře a ostrovy u pobřeží.

Hotel navržený kompletně tak, aby vyhovoval potřebám rodin s dětmi

Vybavení: recepce, výtahy, bankovmat, úschovna batožiny, lobby bar s velkým akváriem, internetový koutek, restaurace Hedonia s velkou terasou, dětský bufet, hotelový a salonek Bonaca, bar Oaza u bazénu plážový bar a restaurace Bracera a plážová chata Baracuda(sezónní provoz), taverna Planika. Welnes a fitness Acquapura Spa Flora - 2000 m2 s kombinovaným krytým a venkovním bazénem (sladkovodní, vyhřívaný), venkovními bazény s koupalištěm, dětským bazénem a zážitkovým bazénem s atrakcemi a vodní skluzavkou, kardio posilovna, finská sauna, relaxační místnost s parní lázní, místnost s vodními postelemi, solárium, studený vodní kanál, havarovaný led. Kolem bazénů velké terasy na opalování. Oddělená wellness zahrada s relaxační částí. Falky Land - dětský dobrodružný svět zahrnující dvě patra. Vodní svět Falkytasia pro děti s krytými bazény (sladká voda), dětskou parní lázní a iglú. Falky dětský ráj s dětskými domky, dětským koutkem na spaní, koutky na čtení a čtení, galerií s hracími automaty a herními konzolami (za poplatek), mini kino a diskotéka, speciální hřiště pro děti s měkkou hrou. Venkovní dětské hřiště, Falky pirátský bazén s různými atrakcemi, Falky Summer Residence s četnými hrami a doplňky, indický stan a pískoviště, speciální koutek pro děti v hotelovém baru (pro děti do 3 let).
Služby pro děti: samostatní dětská restaurace, uvítací dárek pro děti na recepci, Falky pohlednice na pokoji po příjezdu, dětský koutek za recepcí pro přípravu kojenecké výživy (mikrovlnná trouba, ohřívač vody a ohřívač lahví) a základní výrobky pro dětskou výživu.

Ubytování: 250 rodinných pokojů a apartmánů. Hotel disponuje bezbariérovými pokoji.

Maximální obsazenost:
Family room : 2+2 (minimum: 1 x dospělý)
Family suite: 2+3 (minimum 2 x dospělý)

Parkování - soukromé parkoviště za poplatek (nutná rezervace)

Služby: wiffi v celém areálu.

Soukromá pláž

Domácí zvířata nejsou povolena.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

bohatá snídaně formou bufetu Falkensteiner
večere s pestrým bufetem a ukázkami vaření

Ubytování: hotel ****+

Rodinný pokoj a rodinný apartmán: lodžie, manželská postel, obývací část s psacím stolem, samostatný dětský spací prostor se 2 lůžky umístěnými ve tvaru písmene L (1,80 x 0,80 m), koupelna se sprchou a vanou, WC, vysoušeč vlasů, individuálně řízená klimatizace / topení, satelitní TV s plochou obrazovkou, trezor, mini - bar (vyplněný na vyžádání za poplatek), telefon s přímou volbou, vysokorychlostní připojení k internetu, 33-37 m².

check in: od 15:00
check out: do 10:00