Fažana - Pineta kemp mobil home *** (AKI) **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Fažana - Pineta kemp mobil home *** (AKI) **

Pineta kemp mobil home (AKI)

Kemp Pineta se nachází cca 2 km od rybářského městečka Fažana, cca 10 km od centra města Pula. Kemp má rozlohu cca 25 ha, je obklopen borovými lesy, středomořskou vegetací a nabízí výhled na ostrovy Národního parku Brijuni. V areálu kempu je recepce, směnárna, restaurace, obchod, pekárna, ambulance, dětské hřiště, parkoviště. WI-FI je zdarma – informace obdrží klient na recepci. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, hřiště pro míčové hry (fotbal, basketbal), půjčovna vodních skútrů a šlapadel. Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách pro 4-6 osob:

1/4+2 MH GALIJA má 24 m2, 2 ložnice (1x s manželskou postelí, 1x s oddělenými lůžky), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT TV, koupelnu, klimatizaci, terasu se zahradním nábytkem, parkovací místo pro 1 auto

1/4+2 MH VANGA má 32 m2, 2 ložnice (1x s manželskou postelí, 1x s oddělenými lůžky), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT TV, 2 koupelny, klimatizaci, terasu se zahradním nábytkem, parkovací místo pro 1 auto

1/4+2 MH VANGA PREMIUM má 32 m2, 2 ložnice (1x s manželskou postelí, 1x s oddělenými lůžky), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT TV, 2 koupelny, klimatizaci, terasu se zahradním nábytkem, parkovací místo pro 1 auto, umístění v blízkosti moře 

Mobilní chaty se nacházejí max. 250 m od pláže. Pláž je travnatá, oblázková s pozvolným přístupem do moře, dlouhá cca 1 km. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: směnárna, aperitiv bar, restaurace a lá carte, dětské hřiště, masážní salón, bankomat, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, půjčovna skútrů, trampolína.

AKC - Uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech do 10.7. a od 4.9.2021 ! Slevy se nesčítají.

PRODLOUŽENO !!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.6.2021 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH 10.7. - 4.9.2021!!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně

Destinace: Přímo proti ostrovu Brijuni, při Fažanském průlivu, cca 7 km od Puly, leží přístavní rybářské městečko Fažana, jež je výchozím bodem pro výlety do světoznámého národního parku Brijuni. Plavba přes 2 km široký průliv trvá asi 20 min. Před vstupem na loď se současně platí i vstupné do národního parku. Automobilům je příjezd na ostrovy zakázán, parkoviště pro návštěvníky Brijun je ve Fažaně. Na rozvoj Fažany má vliv i blízkost Puly, ekonomicky nejvýznamnějšího města Istrie. Okolí Fažany má význam i jako středisko vinohradnictví, ovocnářství a pěstování olivovníků; je zde též několik menších zpracovatelských závodů. Se svými restauracemi, obchody, pekárnou a tržnicí je Fažana vítaným cílem procházek výletníků z kempu Pineta, který je vzdálen pouhé 2km. Vody jsou zde bohaté rybami, jsou tu i mořské houby a mořští koráli. Kraj je hustě zalesněn.

Poznámka: AKC - Uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech do 10.7. a od 4.9.2021 ! Slevy se nesčítají.

PRODLOUŽENO !!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.6.2021 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH 10.7. - 4.9.2021!!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně